0 oy
tarafından
Evet gencler analı seviyormusunuz. seviyorsaniz sebebi ne sevmiyorsaniz sebebi ne?  

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
 anal seks aslında şu yüzden tercih edildi genelde doğum yapan kadınlar da vajina bollaşması olduğu için erkekler dar delik aradı ve akıllarına g*t deliği geldi g*t çok dar bir delik amın 2 katı dardır ama  *  gibi tekrar kapanmaz ve ilk s ikmende çok zevk verir ve sıkıca tutar ve farklı zevktir ve o götü yalarken br fark etmişinki g öt zevkten kapanıp acılıyor :)
0 oy
tarafından
 Sadece bir kere girdim anal ilişkiye.. vajinadan hiç yapmadım.. güzeldi yani 4 dakikada falan boşaldım.. penisimin yarısını alamadı sevgilim ama ona rağmen zevk aldım..
0 oy
tarafından
 Fantezidir. Filmlerde görüp de deneme isteği artar. Kimi bayılır, kimi hoşlanmaz. Kimi çok acıdığını söyler, kimi daha yok mu der. Kişiye göre değişir, şahsi fikrim sürekli uygulanmasa da arada bir farklı yapmak için olabilir.
0 oy
tarafından
 anal ilişkı guzel olabılır ama saglıksız ılerde yaşın artık ilerleyınce altına sıcarsın tutamazsın orada delıgı koruyan kılcal damarlar koptun mu iş kotu noktaya gıder
0 oy
tarafından
 Tercih meselesi, ileride büyük abdestini tutamayıp geldiği gibi arkandan çıktığını görünce anlarsın, makat dışa açılan bir yapıya sahip, içeriye giriş olduğu zaman kaslar deforme olur!!!
0 oy
tarafından
 Hic yapmadim yapmamda. Dusundukce migdem bulaniyor.
0 oy
tarafından
 Seviliyor sebebi hem durtusel hemde keyif işi dürtü tüm sinirler oraan geçer ve ateş seni çağırıyor keyif ise daha dar oluşu
0 oy
tarafından
 Zevkli olmasindan dolayi seviyorum acikcasi diretmem ama olsa yaparım
0 oy
tarafından
 ya super oluyor, vajinadan anala cikarip surekli degistirip sokunca partner cildiriyor
0 oy
tarafından
 Anal  seks  sevilirde Türk kızıyla yaparsan soguyosun. Yoksa digerine tercih ederim.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap