0 oy
tarafından
arkadaşlar apartmanımzda ortak internet kullanıyoruz kablolu. fakat kafama takılan bi soru var. ben bazen müstehcen sitelere girebiliyorum söylemesi ayıp :) bunu internetin asıl sahibi görebiliyo mu . yani girdğmz siteleri, izledğimz videoları falan?  

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Eğer öğrenirse seni tek yakalamak için fırsat kollar.Bu arada karıncaların filmide ne kadar uzunmuş.
0 oy
tarafından
 dökümünü alabilir hangi sitelere girildiğiyle ilgili ama bunların hangi ip den girildiği önemli tek tek senin ip n hangisi diye bakması lazım...
0 oy
tarafından
 müstehcen sitelere gireceğin kadar mutlaka evine su getiren yakışıklı bir sucu, elektrik saatini okumaya gelen yakışıklı bir elektrikçi su saatine bakmaya gelen su görevlisi yada yakışıklı bir bakkal çırağı mutlaka vardır birini çekiver içeri yarım saat kullanıver ne çıkar
0 oy
tarafından
 yok be kım ugrasır sen nereye gırdın dıye ve GOREMEZ ZATEN
0 oy
tarafından
 konunun cinsellikle alakası sadece müstehcen sitelere giriyor olman mı? emin ol internet bağlantısının sahibide giriyordur. çocuk p*rnosu seyretmedikçe sorun yok. devam et. ;)
0 oy
tarafından
 imkansız değil sadece isterse yapar
0 oy
tarafından
 hayır göremez. ama çocuk p*rnosu falan izlersen internet sahibinin başını yakarsın. Çünkü çocuk p*rnosu konusunda dünyada ciddi şekilde denetim yapılıyor.
0 oy
tarafından
 Hayır göremez.
0 oy
tarafından
 sende hic girme ozaman p*rno sitelerin... giripde napiyon mast falan ? tutamiyorsun kendini herhalde
0 oy
tarafından
 agi izlemeye alirsa gorur ama sadece ip bilgisi gorur. hamgi ip nerelere girmis. pcnin adi senin adini falan tasiyorsa onlari da gorebilir.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap