0 oy
tarafından
bakireliğimi kaybettim çok pişmanım kendimi affedemiyorum ne yapacam. her aklıma gelişinde intihar edesim geliyor. hiç  bir  zaman benım olmayacak birine ait oldum:( nefret ediyorum herkesten herşeyden kendimden hayattan :(  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 vermeyecektin ozaman. adam tecavüzmi etti? cevabın hayırsa hiç konuşma hayır ama zorladı karşı koyamadımsa yine konuşma infazla 1-2 yapalım diye ısrar etmiştir seninde canına minnet yok cevabın evet o şerefsiz tecavüz ettiyse hemen savcılığa ve adli tıbba gidiyorsun.

gelelim cevabın hayır veya hayır ama... diye giden tarzdaki durumlara.

hiç pişman olma çünkü bunların olacağını biliyordun burada bu konuyu açmanın tek sebebide kendi vicdanını rahatlatmak. yanlış anlama derdim niye yattın kalktın değil birşey yaptıysan arkasında dur.

ayrıca sıkıntı etme bukadar. alttarafı bir zar anal oral takılıp ben bakireyim diye gezenler var bu ülkede (zamanında onların yaptıklarını yapmadıysan sen daha fazla bakiresin).
0 oy
tarafından
 Yaptığın şeyin sonuçlarını kaldıracak gücün yoksa ne diye yöneliyorsun güzelim. Dünyanın sonu değil bakire olmayan çok kız var bende değilim. İstedin ve yaptın daha düşünüp karaları bağlamana gerek yok seni seven seni sen olduğun için sever bakire olduğun için değil. Bakire olduğun için sevecekse her bakireyi sever tek sni değil üzülme
0 oy
tarafından
 Bence bu kadar kendini uzme. Neden üzme? Cunku sonucta eger seni taniyip sevseydim  ya da  sevgilim falan olsaydin bakireligini  bir  kenara birakip seninle daha mutlu yasayabilmenin seni mutlu edebilmenin yollarini arardim. Yani sonucta sen bir mal degilsin bakireligini kaybettigini ogrendigi zaman seni bir erkek terk edicekse bilki seni sevmiyordur. Seni sevevn insan bakireligi dusunmez. Bunu bil.
0 oy
tarafından
 Giden gitmiş artık BOŞVER demiyecem ama, üzülmenin ve geriye bakmanın da bir faydası olmayacak. Ama bu hayatının sonu değil kesinlikle! Böyle düşünürsen eğer, esas hatayı şimdi yapmış olursun. Yaşamak istedin ve yaşadın, yaptıklarından sakın pişman olma.
0 oy
tarafından
 pişman olmak için çok geç kalmadın mı bunu yapmadan önce dşünecektin :)
sonunu düşünen kahraman olamazmış merak etme tek değilsin senin gibi kız malesef bu sitede çok sıkıntı yok  bir  tane salak bulur alır yaa dert ettiğin şeye bak :)
allahtan evliyimde böle dertlerim yok :D
kızım olursada kapının önünde köpek kadar değeri kalmaz :)
biliyorum ağır oldu ama uç kuruna sahip olmazsan böle olur güzelim eh artık nasılsa giden gitti gelsin yeni erkeklerse birliktelik :D :D
biliyorum şu an  kötü durumdasın ama ne yapayım haline gülmekten başka bişey yok hamd olsun kimsenin namusunda gözüm olmadı helaliyle evlendim eşiminde ilk çıktığı kişisiyim çocukluğundan bu yana birlikte büyükdük herşeyini biliyorum o yüzden benim düşüneceğim bişey olmadı :)
sağlam mı değil mi diye :)
0 oy
tarafından
 dur panikleme dünyanın sonu değil bu sonuç da bakirelik dediğin bacak arasın da bir et parçası değil o yüzden az nefes al dünyanın sonu değil bu evleneceğin kişi de sonuç da bakire olmayacak bir de böyle bak dünya ya erkekler her haltı yapıp evleniyor çoğumuz öyleyiz yani elbet de seni sevecek ve seni öyle kabul edecek birileri çıkacak karşına
0 oy
tarafından
 olan ile ölene yapacak bir şey yok bu hayatta. Tamam şimdi pişmansın ve kötü hissediyorsun kendini. bundan sonra daha dikkatli olursun. her şey bekaret değildir. O kızlık zarı dediğin gereksiz bir parça ile değerli olmuyorsun sen. Sen sen olduğun için değerlisin. bu intihar düşüncenden de hemen vazgeç, çünkü bir erkek senin bacak arandan akacak iki damla kan için sana değer verecekse, hiç hayatında olmasın daha iyi.
0 oy
tarafından
 geçmiş olsun öncelikle şimdi senin yapacağın tek şey aklından kötü düşünceleri atmak ve tevbe etmek tamam bir hata oldu yaptın şimdi bu dünyanın sonu değil bir kere bunu bir çok kişi yaşıyor herkes olup olmadık hatalar yapabiliyor şimdi biz bunun üstesinden nasıl geliriz bunu düşünmenin zamanı anladın mı? yani şimdi tek yapacağın bunu aşmak için dua etmek tevbe etmek sonra da kendine hayırlı birini bulmak birdaha bu hatalara düşmemek için çabalamak
0 oy
tarafından
 Bir yanlış yapmışsın ve bu yanlışını anlamış pişman olmuşsun tövbe et Allah senin için güzel bir kapı açar elbet... eğer hayatına son verirsen hem bu dünyanı hem öteki hayatını kaybetmiş olursun bir yanlışı daha büyük bir yanlışla kapatmak çok yanlış..
0 oy
tarafından
 Sacmalama ya olan olmuş. İntiharı düşünecek kadar kafanı takma.. Başka şeylere işe güce yoğunlaşmaya çalış... hayat bu herkes hata yapa bilir... Ama önemli olan hatan dan ders Alman.. Eşcinsel biriyim.. Ozaman benim intihardan önce hiç yaşamamam lazım...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap