0 oy
tarafından
kimse evlenmez artık benle, herkes bâkire istiyor, ne yapmalıyım :/  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Zar olunca bakireymiş ???????????????????????????? Gece gece iyi güldüm sağol. İnsan eline penis alınca "bakireyim" demeye utanır be. Bakirelik zardan ibaret değildir güzelim. Oral da anal da bir seks türüdür. Seks yapmışsan da bakire değilsin bu kadar basit.  
0 oy
tarafından
 Hadi madem sevgilinle anal yapıyon hadi bu kısmı anladım.. Peki sevdiğin biri olmalı ki onunla yatıyorsun... Onada eyvallah.. Peki neden seni bozan sevgilinle evlenmiyon da direk başkalarına atıldın hemen?  
0 oy
tarafından
 Evlenecek olan salaga bu açtıgın konuyu gösterip ne kadar samimi oldugunu ispatlayabilirsin. Sonuçta her topalın kör bide alıcısı olur  bir  kuku kafalıya  bir  pi pi kafalı çıkar tencere kapak misali panik yapma :D
0 oy
tarafından
 Anal yaparken bakire oluyordun çünkü. Namusa, ahlak anlayışına gel.  
0 oy
tarafından
 niye evlenmesin?
ya bu kadar yobaz ve gerikafali olmayin artik ya. seninle evlenecek insandan önce yasadiklarin sana ait seyler. biriyle sevistin diye neden evlenmesin?
0 oy
tarafından
 neden Anal Yapıyorsun Yaşın Kac 18 24 Yazıyor Bir İnsan Namusuyla Yaşamalı Benim Sevdğim Oldu Ama Sevgili Olmadım Karşımdaki Tarata Namuslu Olsun İsterim
0 oy
tarafından
 Daha rahat vurmak için bozmuş işte... Playboy diye siktiri daşşaktan adamların altına yatarsanız olacağı bu.. Playboy ne ulan? iki kafeye gidip milkshake içen playboy oluyor anasını satiyim :)  
0 oy
tarafından
 anal yapip bakireyim diye gezmek te ayri  bir  dunya...
0 oy
tarafından
 kusura bakma ama şimdi evleneceğin erkeksen g. tten verince sorun yapmıyor mu olacaktı?
0 oy
tarafından
 Neden evlenmesin evlenirler sevgilinle evliliği neden düşünmüyorsun
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap