0 oy
tarafından
KS sapıkları kaldır benim soruma dokunma
Tacize uğramış çocuğum  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Jinekoloji hekimi yapar bunu. Siz yapamazsınız.
0 oy
tarafından
 Doktorda yapabilir sen de bakabilirsin, sinirlerim bozuldu keşke soruyu görmeseydim
0 oy
tarafından
 Doktora gidilir.
0 oy
tarafından
 Doktor anlar pnu sadece
0 oy
tarafından
 Kizlik zari muayenesi adli durum varsa yapilir ve yetkiyi siz veremezsiniz. Hicbir doktor da cocugun anasi babasi ya da cocugun kendisi istedi diye kizlik zarini kontrol edemez.
Ben cinsel hastalik kapmistim bu yuzden doktorum oraya da ayirip bakmisti. Onun disinda sadece adli durumlarda ve yetkili bir insanin emriyle muayene edilebilir.  
0 oy
tarafından
 tığ öğrencisi olarak söylüyorum, kızlık zarı muayenesi diye bir şey yoktur. son dönem doktorlar artık bu talepleri geri çevirmektedir. hymen denilen kızlık zarı zaten doğuştan delik olması gerekir ki adet kanmasını vücut dışarıya atabilsin. anatomik olarak bazılarının açıklığı büyük bazıları küçüktür. ancak ilişkiye girdiği erkek ön sevişme yapmadan vajinaya girer ise hymeni yırtılır ve kan gelir. ancak yeterli ön sevişme yapılan yani doğru cinsel ilişki sırasında vajinal kaslar ve hymen gevşer ve kanama görülmez. birçok insan ilk gece kanaması olmayan kadınların bakire olmadığını düşünür ancak yanlıştır aksine doğru bir şekilde birliktelik yaşamışlardır.
0 oy
tarafından
 Jinekologlar tarafından bakılabiliyor
0 oy
tarafından
 genel muayene de bakıyoruz
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap