0 oy
tarafından
sürekli peşimde olan birisi vardı çıkmaya başladık ve ilk günden öptü hadi diyelim onu bende istedim ama eli göğsüme gitti yok popoma gitti tabi rahatsız olduğumu belirttim ayrılmakla tehdit ettim oda senden çok hoşlanıyorum seni öpmek çok hoşuma gidiyor falan dedi bende hoşlanıyorum ama kendimi kullanılıyormuş gibi hissediyorum sürekli böylemi yapacak biraz beni tanımasını istiyorum ama aklı fikri öpüp koklamakta terketmekte istemiyorum hoşlanıyorum ondan siz ce ne yapmalıyım amacı düşündüğüm şeymi ?  

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
 daha ilk günden adam dalış yapmış. düşündüğünden öte bu adamın niyeti. çok iyimsersin yada sende çok arzuluyorsun. yahu böyle ilk günden öpüp oranı buarnı oynayan adamın aklı nerede olabilir. senle en fazla 1 ayı var bu adamın. çok hızlı girmiş çok da hızlı çıkar gider. sende bir elin altta bir elin çenende ne yapacağını püşmanlık içinde düşünür kalırsın. uzak dur ve kendi arzularını da dizginle.
0 oy
tarafından
 seni yatağa atmaktan başka amacı yok..evlilikten falan bahsetmeye başla... ayrılmayı isteyecektir...
0 oy
tarafından
 kullanmak istiyo bence çünkü gerçekten sevseydi sürekli yüzüne filan bakmak isterdi konuşmak f,lan isterdi böyle sapkınca davranmazdı konuşma bi daha onla yar olmaz
0 oy
tarafından
 Cinsellik konularını açarak konuşması hiç doğru değil. O zaman amacı biraz farklı gibi görünüyor. Cinsellikle şunu yapmak isterdim diye değil kendiliğinden yapılır herşey bu işler söyleyerek olmaz. Dolayısıyla biraz uzak durmaya çalışırsan gerçek niyetinin daha *** ortaya çıkacağından eminim.
0 oy
tarafından
 ilk günden yatmışlığımda vardır ama cıkma değildi, calıştıgım otele tatile gelen Alman bir kızdı. sizinkisinin adı çıkmaysa bence hic durma bitir derim ki niyeti belli, bu tarz hareketlerle seni yokluyo
0 oy
tarafından
 hemen basta öyle öpmek pekide ellemek felan ee yakında kesn icinede sokrare eli geriside gelir bence.
0 oy
tarafından
 kimseyı dınleme zevk almaya bak ama daha ılerısıne gtmesıne ızın verme
0 oy
tarafından
 mantıklı düşün derim
0 oy
tarafından
 sende onun poposuna elle
0 oy
tarafından
 az kaldı yatakta uyanırsınız
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap