0 oy
tarafından
Sevgilimle denizde sürtündük benim sortumun altında bokser sevgilimin sortunun altında da iç çamaşırı vardı. Sürtünme yoluyla boşaldım taşın üstündeydim oda benim kucağıma oturdu boşaldım böylece oturduk bi süre sürtünmeye devam ettim. Şimdide hamilemiyim şunu aşerdim bunu aşerdim deyip duruyor. Yok öyle birşey diyorum inanmıyor bana, hamile kalma olasılığı var mı?  

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
 var
0 oy
tarafından
 Olabilir...
0 oy
tarafından
 tuzlu suda sperm ölür bildiğim kadarıyla.alakası yok hem bi günde aşerilmez.bence cilve yapıyor seninkisi.
0 oy
tarafından
 seni korkutmak için yapıyor yada psikolojik. Yoksa normalde bile sürtünmeyle hamile kalma oranı düşükken altında külot varsa hiç olmaz. Bizde geçtik o dönemlerden :D adet günü gelince rahatlıyorsun merak etme
0 oy
tarafından
 siz nasıl yüzüyorsunuz yaa :) sende boxer, arkadaşında iç çamaşırı :)) bizim burada denizde şortun altına, mayo ve bikininin altına bir şey giyilmez de :) soruna gelince arkadaşın psikolojik durumdan yapıyordur :)
0 oy
tarafından
 Balık nüfusunda patlama yaşanmış.
0 oy
tarafından
 eyvaaahhhh kız hamile yandın oğlum başına kaldı ;))
0 oy
tarafından
 Bu ülkede webcam dan hamile kalanlar bile gördüm ben. Kızın çamaşırı şortuna sperm geçti mi? Spermler yollarını koklayarak bulurlar iç çamaşırına sperm geçmişse belki çok düşük bir ihtimalle olabilir ama bu söylediğim %1 in bile altında bir oran ama imkansız değil malesef.
0 oy
tarafından
 Spermin 2 kat kıyafetten geçme özelliği yoktur :D
0 oy
tarafından
 yok daha neler...o kadar kolay mı ...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap