0 oy
tarafından
Anal seks kadina gercekten zevk veriyor mu bu konuda beni aydinlatir misiniz? Yapmayin etmeyin diyecekler yazmasin istemiyorum !  

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Güzelim sevgilimin merak etmesi nedeniyle sadece bir defa denedik. Kayganlaştırıcı jel sürmeme rağmen başı bile çok zor girdi. Ancak 5-6 cm sokabildim içine o kadar canı yandı ki gözlerinden yaş geldi resmen. Böyle olunca devam etmedik. Çok anlamsız bir şey tamam erkek çok zevk alıyor daracık bir yere girdiği için ama kadınların zevk alması mümkün değil bundan.
0 oy
tarafından
 Yapmasını bilenle yaparsan ya da ilk kez yapan biriyle yapsan dahi, dikkatli olan biriyle yaparsan zevk alırsın, özellikle bol miktarda kayganlaştırıcı kullanman ve parmakla alıştırma yapılmalı, beb yapı iyi olur, biz öyle yapıyouruz. Vajinal ilişki gibi serbest hareket edilmemeli, ö önce yavaş girilip yavaş gel git yapılacak, seninde kendini sebest bırakmamn gerek, kasılmamalısın, bir taraftanda vajinanla oynamalı bak bakalım zevke ;-))
0 oy
tarafından
 canim iki kadeh vodka aciyi götürüp zevki getirir dedigimi yap
biz esimle sert anal yapabiliyoruz bol alkolle ama :))
0 oy
tarafından
 Yaptıklarımdan zevk almayanına rastlamadım ama değişken olduğunu biliyorum kimisi alırken başkası almıyor
0 oy
tarafından
 Hijyen koşulları sağlanırsa zevk almayanı görmedim kadınlar açısından.
0 oy
tarafından
 Bana göre zevkli değil ama partnerlerim zevk aldıklarını söylüyorlardı.
0 oy
tarafından
 vermez kardeşim çoğu kadında sırf ya kocasını  ya da  erkek arkadaşını mutlu etmek için yapar acı çekeceğini bile bile kaybetmeme duygusu yanii
0 oy
tarafından
 Zevk mekvk vermiyor sadece acı eğer o zarı korumak için yapıcaksan hiç yapma bence çünkü namus iki bacak arasında değil önden ver rahat rahat yap ama bakire değilsende yine yapma derim kadına hakaret bence.
0 oy
tarafından
 Zevkin haricinde acısına katlanacaksan g*t senin istediğin kadar yap sonrasının nasıl olduğunu görürsün
0 oy
tarafından
 Ben sana yap yapma gibi tavsiyede bulunmam ama şunu unutmaki anal ilişki zevk vermek yerine acı veriyor ileride dönülmesi zor bir yola sokuyor
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap