0 oy
tarafından
Ereğin yetersiz kalması durumunda kadının bir başka erkekle birlikte olması, neden erkeği değil de kadını suçlu pozisyonuna sokar?

Geçenlerde bir soru yazmıştım, eğer kız arkadaşınız günde 5-6 kere cinsel ilişki yaşamak isteseydi ne yapardınız diye, bir arkadaş öyle kıza güven olmaz aldatır demişti. hmm, demek ki neymiş, erkekler bu konuda seçicilermiş, yani biri ile birlikte olurken kendilerinin yetersiz kalmasından çok, karşı tarafın ona göre bir uyum sağlamasını beklerlermiş, aynı şekilde yetersiz olup aldatıldıklarında yine kadınları damgalayan da erkekler.

Gelelim kadınlara. Bir erkek kadının yetersiz olduğundan şikayetlenip onu aldattığında, toplumumuz kadına "kadın olsaydın, elinde tutardın" gibi bir yaklaşım içerisinde bulunuyor. Kimse erkeğin ne kadar pislik ya da çapkın olduğuna dem vurmuyor, kadına yaptıkları gibi.

Erkeğin yetersizliği görünmüyor, toplumumuz kadınları açıkça yerden yere vuruyor, erkeği üstün tutuyor.

bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim, saygılar.  

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Yaa şaka mı yapıyorsun.Bundan 20 sene önce kadınların ülkemizdeki hali nasıldı biliyor musun sen?

Yavaş yavaş toplum da birer birey olarak yerlerini almaya başladılar.Bırak da o kadar olsun. Kız çocuklarının canlı gömüldüğünü bilmiyor musun ?

Hala onların etkileri mevcut..Her ne kadar eşitlik olsa da düşüncede öyle değil.
0 oy
tarafından
 yuh demek istiyorum.bir gecede 5-6 kez ilişkiye girebilecek insan tanımıyorum.gitsinler tedavi olsunlar diyorum ben.2-3 ten sonrası hastalık boyutudur.duyurulur.gidiniz tedavi olunuz.
0 oy
tarafından
 Sonuna kadar haklısın opuyorum ellerınden... Bu bı gercek kadınını doyuramazsan baskası doyurur.
0 oy
tarafından
 git gunde 20 posta caksınlar sana rahat et söz dedıkodunu yapmıcazz
0 oy
tarafından
 Gizli Kullanıcı bacı: Çocuk yapmak için çok az bir kısmın girmesi gerekirken, MEVLAM BÖYLE YARATMIŞ.  insanlar dahada ileriye gidebiliyor ? bu tamamen ZEVK meselesidir.  her insana EŞİT ŞEKİLDE duyular verilmiştir. eğer bir kadın günde 3 kere istiyosa, o KADIN İHTİYAÇ İÇİN DEĞİL ZEVK İÇİN İSTİYORDUR.  sen günde 5-6 kere cinellik isitoyrsan bunu ihtiyaç için değil zevk için istiyorsun. bende sana şunu soruyorum. HAFTADA BİR KERE İLİŞKİYE GİREN HANIMLARIN CANI CAN DEĞİL Mİ ? Bİ SENMİ ARZULUSUN İSTEKLİSİN ? HA istediğin kadar girebilirsin bu senin hakkın AMA sırf bu yüzdende KOCANIZI ALDADIYORSANIZ SİZİN HAKKINZDA İYİ ŞEYLER DÜŞÜNMEM.  UNUTMAYIN ZEVK AYRI İHTİYAÇ AYRI BİR ŞEY!
0 oy
tarafından
 topluma göre değil ALLAH'ın kurallarına göre yaşamalıyız demekki bayan erkek fark etmez günah günahtir düzen yannış kurulmuş olabilir ama yanlıştan dönmek erdemdir
0 oy
tarafından
 siz anlaşılan çok kızmışsınız her ilişkide zaman zaman kimi sağlık .kimi o anki pikoloji den yetersizlikler ola bilir yetmeyince karşıyı suçlamak veya onun başka ilişkiler yönelmesi gibi durum düşünmek oldukça haksızlık olur
0 oy
tarafından
 boynuzcular artıyor :D
0 oy
tarafından
 Aldatmak yanlış bir kere. Ama erkeğin yetersiz olması ile kadının yetersiz olması aynı şeyler değil. Kadın süslenir biraz daha davetkar olur ve ilişkiye girilir kadının çok görevi yoktur. Ama erkek öyle değildir sürekli sert olması gerekir erken boşalmamalı geç boşalmamalı sevişmeye önem vermeli penisi iyi olmalı... çok daha yük düşer. Ayrıca beni biri aldatırsa hakkıdır çünkü penisin gerçekten ufak ve ince hak veririm ben
0 oy
tarafından
 aynı şeyi erkek de yapsa suçludur sonuçta uyum yoksa gayret etmek lazım aldatmak değil
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap