0 oy
tarafından
Arkadaşlarben vajinal orgazm olamıyorum bilenler eğitimini almış olanlar varsa yardım etsin onlara ulaşacağım  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Yardım edebilirim
0 oy
tarafından
 Tamamen psikolojik bir durum  
0 oy
tarafından
 Yardim edebilirim  
0 oy
tarafından
 Ben de hiç olmadım. Türk kadını kaderi bu.
0 oy
tarafından
 Vaginal orgazm diye bir orgazm türü ne fiilen ne de tıbben yok , bu halk arasında var sanılan uydurna bir şehir efsanesidir.

Bütün hissedilen dolgunluk hissidir, orgazm merkezi sadece clitoris olup bununla ilgilenmeden orgazma ulaşmak ya da ulaştırmak aşırı zor ve aşırı mekanik uğraştır. Ben öyle orgazm oluyorum ya da ederim diyen bıktırıcı ve gereksiz bir çaba sarfederken, orgazm daha çok partnerine duyduğu sevgi veya istek gibi psikoloji tek etkendir ve geçicidir. Bir yerden sonra bunun etkisi de kalmaz, dolayısı ile partner değiştirmek aynı tür zevke ulaşma amacı ile zorunlu hale gelir. Aynı şekilde sert seks diye bir şey de yok ve etkisi aşırı azdır, darbelerin zamanla yaratacağı hasar bir yerden sonra iş bitmeden acı duymaya döner ve partneri itici kılar.
Kadın vucudu dokunmaktan etkilenir, kadın ruhu da duygulardan ve dürüstlükten etkilenir ama darbeli matkaplık aslında boy sorunu olduğunu düşünen ama tersini reklamlarla lanse eden erkeklerin tutumudur. Clitorise odaklanmayan bir temasta kadın etkilenmez zira anatomik olarak kanalda sinir ucu yok ama salgı bezi çoktur. Islanma denen konu da clitin uyarılmasına kesinlikle bağlıdır.
0 oy
tarafından
 Klitorisi okşamadan boşalamıyorsun dimi
0 oy
tarafından
 Eğitimini almadım, eğitimini veriyorum.
0 oy
tarafından
 pes etme tazyikli su sürtünme yap  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap