0 oy
tarafından
Detay soruda arkadaşlar   

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Tüm dünya oturdu bunu düşünüyor şu an
0 oy
tarafından
 Felç bırakır ????
0 oy
tarafından
 Evet olur
0 oy
tarafından
 Pek mümkün değil aynanda iki farklı sinir bölgesi eşit oranda aktif olamaz. Cinsellik yaşadın mı bilmiyorum fakat sevişirken, öpüştüğünüzde zaman zaman istemsizce öpüşmeyi unutursunuz ve öpüşemezsiniz. Bu da benzer bir olay ağırlık her daim bir tarafta oluyor ikisinin aynanda olması pek mümkün değil.
0 oy
tarafından
 vajinal orgazm yoktur.. vajina içerisinden kadın zevk almaz. vajina üremek için yaratılmış iç organdr. iç organlar zevk hissedemez. öyle olsa dolaşım sisteminden dolayı insanlar çıldırır. kadın yürürken oturup kalkarken adet görürken çıldırması gerekir. mesela yemeğin lezzetini ağızdan alırsınız mideden değil.

vajina girişi dar içi geniş bir organdır. girişten ilk 2-3 cm kaslar penisi kavrar. içi yumruk hareket edecek derecede geniştir. penisi hissetmez. giriş kasları ile iç dudaklar penis hareketini klitorise iletir ve klitoris sayesinde kadın zevk alır. bu dolaylı zevk her kadına yeterli gelmeyeceği için klitorisin ekstra uyarılması ya da ilişkide sevişmenin devam etmesi gerekir. vücudun her yeri sevişmeden kullanılıp tüm sinir ağından faydalanmak gerek. sadece genital organdan kısır beklenti saçmalık olur.

*****://***.youtube.***/watch?v=gsdf1ZWYw8c
0 oy
tarafından
 hayır
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap