0 oy
tarafından
23 yaşındayım çok aşı kilom yok ama kalcam ve göbeğim var 65 kiloyum boyumda 1.65 falan kilolu yum biliyorum ama herkes yüzümü çok Güzel olduğunu söyler temizligimede çok önem veririm el ayak tırnaklarım sürekli ojelidir hergün duş alırım beyaz tenli olduğum için cildimide çok begenirler ama nedense sevgilim olmuyor hiç begendiklerim beni begenmiyor bende beni begenenleri okadar cinsel istekli biriyimki okdr çok fantazim varki hayallerim ama kilolu olduğum için yakınlaşmaya çok çekiniyorum beğenmez se soyundugum da diye banada bu konuda yaklaşan olmadı anlayacağınız kendi kendimi tatmin etmek zorunda kalıyorum her seferinde :/  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 yaklaşan olur merak etme bacım
0 oy
tarafından
 sen kilolu değilsin balık etlisin keşke sen gibi sivgilisi olsa insanın
0 oy
tarafından
 şu an 1,68 boyunda 74 kilo biriyle birlikteyim.. senin gibi olsa kucağımdan indirmem.)
dert etme.. göğüs ölçün nasıl?
0 oy
tarafından
 1.65 kiloya 65 kilo cok fazla degil gibi. Tabi spora baslaman gerek beni begenen boyle begensin dusuncelerine girme hic. Ama ask bambaska bisey. O kadar guzel kiza ragmen sevdigim kiz 1.58 boyunda 60 kilo  bir  kizdi. Ondan sonra be sevgililerim oldu ama o kiz aklimda daha fazla kalmisti yani.
0 oy
tarafından
 Balık etli hatunların avantajı çok daha fazla aslında
0 oy
tarafından
 Senfe spor yap :)
0 oy
tarafından
 65 çok değilki
0 oy
tarafından
 ben çok seviyorum kilolu kızları.. tanısaydım keşke seni
0 oy
tarafından
 Manyakmisn bu yoklukta :)
0 oy
tarafından
 arkadaşım olaya sadece cinsellik olarak bakma bence. eğer seni seven birini bulabilirsen kilon hiç sorun olmayacaktır. sen en başta kendine haksızlık edersen karşındakilerinde davranışı farklı olmayacaktır. :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap