0 oy
tarafından
Sevgilimle 9 aydır birlikteyiz, ciddi bir ilişkimiz var yani ailesinin haberi var. O benim ilk aşkım ve onla çıkmadan önce evlenmeden öpüşmem diyordum, ilk öptüğüm adam evleneceğim adam olacak diyordum.. bir kaç kez öpmek istedi ama izin vermedim birgün hiç beklemediğim bir anda oldu,yani o an gözlerine bakıp herşeyi unuttum onu okadar çok seviyorum ki .. Zamanla daha çok yakınşlaştık, cinsel ilişkiye girmedik ama çizgiyi aştık işte detaylara girmek istemiyorum anlayın.. benim bu durumdan hoşlanmadığımı biliyor, ve bu yaptığımız yanlış dediğim zaman, seninle yaptığım hiçbirşeyden pişmanlık duymam, sen benimsin diyor.. Çok fedakar birisi aslında, yani kötü olduğum zamanlar hemen yanıma gelir beni mutlu etmeye çalışır, benim için gözyaşı döktüğü zamanlarda oldu..

- her ne olursa olsun, onunla cinsel ilişkiye girmem yani, o çok istiyor ama yanlış olduğunu çok iyi biliyor anlıyor beni.. Çoğu zaman kendini durduramıyor.. Kendimi kötü hissediyorum masumiyet kalmamış gibi aşkta.

Ben evlenmedden ılışkiye girmek istemiyorum diyorum çünkü o aramızdaki "büyü" bozulur , sana saygı duyuyorum diyor ama oturup konuşunca bile öpmeden dokunmadan duramıyor.. He bide kendisi ilkez bir türk kızıyla çıkıyor avrupada yaşıyoruz ikimizde.. ve bana gerçekten özel olduğumu hissetiriyor ailesine bahsetmiş soncuta onu ve çevresindekileride iyi tanıyorum saygılı biri olarak tanınıyor..

Ama beni bukadar arzulaması, her an dokunmak isteyişi neden böyle?  

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
 seven insan ister ki dokunmayi. bu kadinda da erkekte de boyle. sen sirf tabularin yuzunden bunu istemiyorsan sorun vardir, cunku tabular istegi degil, istegin gercege donusmesine engeldir
0 oy
tarafından
 ben olsam gerçekten onun duygularından düşüncelerinden emin olmadan hiç birşey yapmazdım onunla. şimdi gerçekten ama gerçekten seni seviyorsa aşıksa yanlış gelmez ama düşünse beraber oluyorsunuz daha sonra sırf cinsel birliktelik icin sana yalan söylemiş resmen kandırmış kullanmış seni daha sonra bunu kaldırabilirmisin?

bence aranıza cinsel anlamda biraz mesafe koyun evlenene kadar.

bak Yüce Allah zinaya yaklaşmayın diyor burda elbet bir bilgelik var, zina yapmayın değil yaklaşmayın diyor belki bugün çok birşey yapmıyoruz diyorsundur ama ilerdebirden ne oldugunu anlamazsın kendini kaybedersin oyüzden en iyisi yine uzak durmak.
0 oy
tarafından
 gayet normal , Testesteron meslesi , sonucunda bedensel bir ihtiyaç bu, seninle olmazsa bile başkasıyla bir şekilde onu yönlendirmiş olursun
0 oy
tarafından
 bence o senin hakkında cinsellikten başka birşey düşünmüyor. Senin mesafe koyduğunu hissettiği zamanda sucunu haffiletmek için sana saygı duyuyorum vs. diyor. .nanma sakın ona.o seni bırakır bile istediğini aldıktan sonra:)))
0 oy
tarafından
 sevdiği kişiye dokunmak istemesini öpmek istemesini mi sorguluyorsun ?  peki o zaman snei sevsin ama baskalarına dokunsun öpsün birlikte olsun ona ne dersin sence normal olur mu ? yanlıs anlama birlikte ol demiyorum ama öyle istemesini sorgulaman da cok tyhaf yani
0 oy
tarafından
 yaşa hayatını zamanla ayrılacaksınz zaten öyle yada böyle !...
0 oy
tarafından
 insan sevidiğini arzular. eğer seni sevdiğine inanıyorsan bunun da doğal olduğunna inanacaksın.
0 oy
tarafından
 Umarım dünyada senden fazla sayıda kalmamıştır, umarım!
0 oy
tarafından
 sevdiği için seni iliklerine kadar hissetmek istemiş
0 oy
tarafından
 tipik bi nuri alço modeliyle karşı karşıyasınız...  sevdim  bu  çocuğu ya.enişteyi bizimle  tanıştırmayacakmısın.burası  bi aile...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap