0 oy
tarafından
İki ayrı sorum var:

1)Diyelim ki bakir/bakiresiniz.eveleneceğiniz insan daha önce bir şeyler yaşamış.ne tür korkularınız olur.evlenince sizi yatakta beğenmez,ya da öncekiler gibi zevk almaz diye korkar mısınız?

2)Bir de evli erkekler eşiniz yatakta sınırlama getirirse tepkiniz ne olur,soğur musunuz.mesela anal istemeyen bir eşiniz olsa.daha öncekiler aklınıza gelir mi,çünkü yaşamışsınız zevkini almışsınız?  

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
 ben 2 yi cevaplayayım..

eşlerin birlikte karar verdikleri her şey güzeldir..bir taraf istiyor da diğeri karşı çıkıyorsa ben o ilişkinin sağlıklı yürüyeceğine inanmıyorum...çünkü karşı taraftan beklenti hiç bitmeyecek..

akla gelme olayı her zaman olacaktır..kimsenin ne zaman ne düşündüğünü bilemeyiz yani bunda sınır ve yasak yok..
0 oy
tarafından
 1. bakirim, daha önceki ilişkilerinden tek korkum bir zarar görmüş olabilir mi olur. sex konusunda güveniyorum kendime zevk alamaz diye bir durum olamaz :)

2. anal bir sınırlama değil haktır (istememesine gerek yok şaplak dışında o bölgeye bakmam bile) ama oral sınırlamadır :)
0 oy
tarafından
 2. soruya geçtim direkt.  

ben yatmadığım kadınla evlenmem. her konuda açık olmalı. aksi halde aldatacağım biri ile neden evleneyim.
0 oy
tarafından
 Sapık mısın kızım sen
0 oy
tarafından
 hayatımda ilişkı yaşamadığım için bılmem öyle şeylerı ilişki yaşamış eş de istemem zaten
0 oy
tarafından
 İlk etapta insan neden korkayım der. Evlilik kararını almışsam sorun edilecek birşey kalmamış diye düşünülür.

Ama olayın aslı öyle olmaz. Ne kadar da kabul ettiğini sansanda günün birinde getirilen kısıtlamalardan dolayı tartışma çıkar. (2.soruda verdiğin örnek gibi.) Erkek derki önceki karım olmadığı halde anal işişkiye girdik. Ama sen benim eşim olduğun halde kabul etmiyorsun.

Erkekte kendince haklı. Kadında. Ama bu sefer kadında beni demekki öncekiler ile kıyaslıyor düşüncesi başlıyacak ve belkide evliliğin bitmesine kadar uzanabilir.

Burda önemli olan evlenmeden önce herşeyi açıkca konuşmak.

 
0 oy
tarafından
 kiskanclik:((
0 oy
tarafından
 öncekiler kadar beğenmez diye korkmak saçmada öncekiler olmasın onu isterim.
0 oy
tarafından
 anal istemeyen eşlere saygı göstereceksin

zira ben bayan olsam istemediğim bir şeyi yapmaya çalışan erkeğe bende onun yapılmasına müsaade etmeyeceği isteklerde bulunurdum
0 oy
tarafından
 1 kendime güvenim sonsuz yaşasamda yaşamasamda 2 soğumam ama ikna etmeye çalışırım ikna edenece uğraşırım eğer seviyosa zaten yapar kurtuluşu olmaz haaa yapmıyomu emin ol ben birgün moralim çok bozukken sırf moral için gelir kendi ister yapar çünkü kadınların bir özelliği güvendiği ve bağlandığı erkeği kaybetmek istemez ve mutlu olması için yapar katlanır sonra alışır ve sıradan gibi ya da kendide isteyerek yapar 3 bu bir tecrübe ceavpları tse belgeli yaşanmış maddelerdir :D
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap