0 oy
tarafından
Bugun kızlar konusuyordu . Bende sonradan katıldı.

cok guzel sarisin 175 boyunda bir arkadasim ozellikle kisa erkeklerle sevgili olurdu nedenide buymuş meğer. Gerçekten var mı boyle bisey ? Cok merak ettim. 190 lık erkekler dikkatimi cekerdi Bende kısa boylulara ilgi duymaya baslayacagim artik oyleyse :D  ( kisa dedigim 165-175 arası )  

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
 İstisnalar kaideyi bozmaz.. vücut orantılıdır genel olarak böyledir... eli büyükse cinsel orgnıda büyüktür.. yani uzun boylu insanların elide genelde büyüktür.. ve cinsel organıda öyle..
0 oy
tarafından
 canım 1 70 den asagısı kısadır ve boyla bır alakası yok. yanı gıdıp olcmedım de oyle konusulur erkek muhabbetlerınde. en ıyısı bır orneklem alacaksın:)
0 oy
tarafından
 benim de boy 190 vücutta iyi ama alet 14-15. ama unutmaki daha dil, dudak , eller var , büyük diye bunları es geçmemek lazım
0 oy
tarafından
 tamamen palavra arkadaşım tr ortalaması belli 15/16  
0 oy
tarafından
 büyük penis meraklısı olan kızlardan biri de sensin demek ki...

sana şunu söyleyeyim, ne penis ne de vajina bilimsel olarak kanıtlanmış bir şekilde vücudun bütünü ya da her hangi bir bölgesi ile doğru ya da ters orantılı değildir. cinsel organlar tamamen kendi gelişimlerini tamamladıklarında Allah vergisi olarak değerlendirilebilir.
0 oy
tarafından
 Peniste kemik olmadığı için boyla alakası yok diye biliyorum ama boyum 168 19 cm malesef
0 oy
tarafından
 en iyinin anlattığı gibi penis aynı ama adamın cüssesine göre küçük ya da büyük gözüküyor, benim penis 16cm ama boyuym 1.90 komplex yapmaya başladım artık
0 oy
tarafından
 ne alaka yaa benim boyum 1.83 penisim *** 17 cm bunun boyla vs seyle ne ılgısı varkı tamamen allah vergısı
0 oy
tarafından
 8cmden sonra gerisi esnemege gidiyo zevk alınan yer 3 cm derinlik amac ne boy merakındaki cok meraklıysan elektrik direğine otur :)
0 oy
tarafından
 Bu kadar mı penis meraklısısın ya. Bundan sonra kısa boylulara ilgi duyacakmış :) Zencilere ilgi duy daha başarılı olursun ...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap