0 oy
tarafından
günah olduğu için mastürbasyon yapmayan erkek var mıdır? boşalmadan bi erkek durabilir mi?  

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
 yapmayan var mı yok mu onu bilemeyiz de.yapmadığını söyleyen ler var.
0 oy
tarafından
 Durur durabilir ama rüyasında bocalar bu sefer günah değil istimna .
0 oy
tarafından
 warsada yok olsun :)
0 oy
tarafından
 yemek içmek gibi birşey değil ki bu yapmayınca 1 hafta sonra ölesin.eğer adam iradeliyse yapmadan durabilir.onun için de derviş olmak lazım:)ne kadar gerekli tartışılır bu da.
0 oy
tarafından
 sence_?
0 oy
tarafından
 ben ilk askere gittiğim zaman tam bir ay hiç tık yoktu.Bir ayın sonunda denedim olana kadar canım çıktı korktum bende mi bi,şey var diyte ama şimdi tıkır tıkır saat gibi çalışıyor

 
0 oy
tarafından
 hiç mastürbasyon yapmayanlar var. ben görmüştüm cemaate takıldığım zamanlarda.

hiç boşalmama olayı olmaz. bi süre sonra üretilen spermler sığmaz testislerde fallop tüplerine, boşalma uykuda gerçekleşir eğer düzenli ilişki ya da mastürbasyon yapılmıyorsa.
0 oy
tarafından
 MASTÜRBASYON GÜNAHTIR; tam hatırlamıyorum ama hadisti sanırım kendi elini gebe bırakmak diye bir tabir var günahlar arasında, bundan yola çıkarak kadınlar içinde kendi parmağından yada tohuma kaçmış salatalıktan hamile kalmak...
0 oy
tarafından
 Mastürbasyon günah olur mu hiç ya  biraz düşünün sadece çocuk yapmak için sperm üretseydik zevke gelmeseydik mantıklı olabilirdi mastürbasyon sonucunda insan bir haz alıyor tıpkı yemek yemek su içmek gibi bir şey cinsel ilişkiye evlenmeden önce girmemek için zina yapmamak için mastürbasyon şarttır kanaatimce insan dayanamaz çünkü bu yaratılışımızın anatomisinde var, ister istemez belli bir süre sonra sen o spermleri atacaksın vücudundan (uykuda) bunun da en sağlıklı yolu haftada 2 kez mastürbasyon yapmaktır.
0 oy
tarafından
 kim günah diyor ki ? değil
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap