0 oy
tarafından
Bu ücretli mi, tedavisi ne şekilde oluyor ve kesin tedavisi var mı?  

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
 kadınlarda farklı onlar da taşıyıcı olan da var yani öldürmüyor bir hastaneye git yaptır ama pozitif çıkarsa fişlenirsin kapına gelirler :D
0 oy
tarafından
 bu şüphe insanı yer bitirir be
0 oy
tarafından
 testi ucuz ben bazen yurt dışına çıkarken iş için isteniyor yanlış hatırlamıyosam geçen sene 15 20 tl civarıydı bu  arada endişen ney söylersen yardımcı olmak isterim ..
0 oy
tarafından
 Korunmasız cinsel ilişki, ortak kullanılan uyuşturucu iğnesi v.b. nedeniyle yaptırmalısın zaten. Fakat iki farklı test var diye biliyorum. Basit olanı sağlık ocağı veya dispanserler yapar, durumun çok şüpheliyle zührevi hastalıklar hastanesine başvurman faydana olur. Aids'in kesin tedavisi yok, hayatın boyunca taşıyıcı olup hiçde hastalanmayabilirsin fakat çevrendekilere cinsel ilişki veya kan yoluyla bulaştırabilirsin. Hastalanırsan hayat kaliteni arttıran bir geçici tedavisi var ama hastalıktan kurtulan istisnalar haricinde yok.
0 oy
tarafından
 Hobaaaaa hayrola senmiain eliza testi isteyen ?
0 oy
tarafından
 aidsin kesin tedavisi yok. nerden bu fikre kapıldın? ya da şüphelendin? testi özel laboratuvarlarda ve polikliniklerde yaparlar. kimlik falan isterler.  onun dışında pozitif yaşam derneği vardı orda ücretsiz yaparlar
0 oy
tarafından
 sağlık güvencen varsa beleş, yoksada fazla tutmaz zaten.
0 oy
tarafından
 tarifen ne kadar?
0 oy
tarafından
 Eğer şüpheli bir ilişki yaşadıysan hemen sonuç vermez test zaten.
0 oy
tarafından
 Erken tanı da kesin tedavisi mevcut ama zaman geçirilirse maalesef farklı sonuçlar doğurabiliyor. Ayrıca emin olmamakla birlikte AIDS virüsü kapan birisi için 6 ay sonra ortaya çıktığı da söylenenler arasındadır. Hayırdır inş. ?
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap