0 oy
tarafından
evet hala bakireyim hiçbir erkekle hiçbir şekilde seks yapmadım. ama patlama noktasına geldim artık dayanamıyorum. ben de bir kız olarak milli olmak istiyorum. bir yandan da bu yaşıma kadar bekledim bari evlenene kadar da bekleyeyim diyorum. ama ne zaman evleneceğim meçhul. azgın bir bakire olarak da yaşamak zor oluyor. ne olur bana akıl gösterin delirecem?  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Günümüzde eğer bakireysen Kezbansın. Yok eğer bakire değilsen Kaşarsın. Artık karar senin. Kezban mı olmayı seçersin yoksa kaşar mı olmayı? :)

Boşver bu lakapları. Eğer kendini kadın olmaya hazır hissediyorsan yap acaba bana kaşar mı derler diye düşünme. kim ne derse desin. Yok eğer hazır değilsen yapma. Sana kezban derlerse de aldırma. Hayat senin hayatın. Vücud senin vücudun. Kimseyi ilgilendirmez senin kararın.
0 oy
tarafından
 Sırf seks için de evlenilmez zaten. Armutun sapı üzümün çöpü dersen olmaz. sabret. biraz. Toplum içine gir. Kendini sev. pozitif ol. Küçük kasabadasın hel halde? O zar parmakla da yırtılır o z.. Erkekler için önemli. Namuslu olduktan sonra talibin çok çıkar. Master e devam. Eşin şanslı olacak senin gibi karısı olduğu için.
0 oy
tarafından
 herşeyden önce düşüncelerin namuslu olmalı karakterin namuslu olmalı bedenin değil. kendine değer veriyorsan namus kavramını biliyorsan bedeninde ki zar sadece namusun ne olduğunu bildiğine yarar eğer bunlar içinde yok sa hiç şu dk durma evlenirken sorun yaşarım diye zarını tutmanın hiç gereği yok. git istediğini yaşa.
0 oy
tarafından
 23 yaşında evlenmeden bakire olmamanın iyi birşey olduğunu aklına kim yerleştirdi.
Evlenmediysen 40 yaşına gelene kadar gene bakire kalmalısın çünkü doğrusu budur. Yarın öldüğün zaman sana kaç erkekle oldun demiycekler. İfeetini nasıl korudun diyecekler.
0 oy
tarafından
 La tabii ki iyi bir şey. Sen marketten aldığın sütün açılmış olduğunu görsen ne yaparsın :D
0 oy
tarafından
 23 sene durduysan bir 5 sene daha durursun bence koca aramaya basla sen :D
0 oy
tarafından
 Açılmamış karakutu bulundu 23 yıllık geçmişi dinlendiklen sonra ellenmeyişinin nedeni anlaşılabilecek :)
0 oy
tarafından
 bekle bence evlenince erkeginin iligini sömürene kadar seviş  ya da  birlikte ol ama bekle ne olursa olsun
0 oy
tarafından
 iyi bişeymi evet iyi bişey ama yok ben durmucam beklemıcem dıyosanda senın blecegın iş. doruk noktadaysanda kendıne partner aramaya basla :)
0 oy
tarafından
 bekle sabretttt çok istiosan mast. yap daha fazla yap hatta bakireliğini hak eden birini bulursan birlikte ol. ama gerçekten güvenip istediğin birisiyle ol
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap