0 oy
tarafından
2 yıllık ilişkiden sonra nişanlandığım kız üniversitede birinin altına yattığını itiraf etti. Ben itin birinin artığı ile evlenemem. Yaptım bir hata affet falan dedi. Düşünmem lazım dedim. Şimdi kararımı verdim. Bu sitede çokça aktiftir zaten görecek soruyu cevabınıda almış olur.   

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Yok abi İleride Çok Fazla Karşına Gelecek bu Durum Evlenince Her Yatağa Girdiğinizde Acaba O çocuk damı böyle Yaptı Acaba O ne Yaptı Diye İçin İçini yiyecek Sakın !
0 oy
tarafından
 Eskiden olmuş bir şey seni rahatsız edebilir fakat mutluluğunuza engel olmasına izin verme eski kafalı olma. Ayrılık mesajını da biz yazalım senin ağzından öyle mi? Ne istiyorsan sen yaz biz ne yazalım ayrılık mesajını, akla bak ya.
0 oy
tarafından
 Seviyorsan bitirme
0 oy
tarafından
 Cahil cahil konuşma be arkadaşım yA. Ortalıkta kız bırakmıyosunuz evleniceniz zamanda bakire arıyosunuz. Bencilce  bir  davranış bu. Kızın yalan söylemeside cabası. Delikanlı adamların genelevden bile karı alıp evlendiklerini biliyorum. sEN NE KONUŞUYOSUN. Gidiceksin köyüne çayır çimen biçen  bir  kız alıcaksın o zaman.
0 oy
tarafından
 Böyle bir soruyu sen kesin daha once sormussundur zaten oyle  bir  tipe benziyosun. Kizin tek hatasi yalan soylemesi. Bu asamada ogrenecegin yalan ne olursa olsun kaldirilamaz, kabul edilemez. Onun disinda boyle seyleri yadirgamamak, buyuk laflar etmemek gerek. Belki  bir  kizin olacak. Kisinin kendi tercihi cok abartilacak buyutecek seyler degil yalan disinda
0 oy
tarafından
 senin ananı s. keyim de.
0 oy
tarafından
 Yanlis yapiyorsun belkide o kiz seni omru boyunca yureginde tasiyacak bakire bir kizdan daha cok sevicek bilemezsin bunu  
0 oy
tarafından
 #SallaKardeşim
0 oy
tarafından
 çok eski kafasın bu kafayla mutlu olamazsın.
0 oy
tarafından
 yolda geçen her kadının orasına burasına bak, göz kırpsa nefessiz... sonra bakire kız ara evlenmek için. Ne ala memleket ne güzel dünya be!
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap