0 oy
tarafından
Vajinaya *m denmesi normal mi? Sizce küfür ve argo sayılmaz mı bu? Ben nefret ediyorum bu kelimeden , kadını asagılamaktan baska birsey değil, az once iki erkek üyeyle konustum , *m vajinanın latincesi, cok kibar bir tabir, gayet normal sacmalama vs gibi seyler dedi :( ya burada benim tepkim cidden sacmamı?  

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Yerine göre kullanılabilir tabi yerine gore
0 oy
tarafından
 her yörenin farklı bir isim taktığını duymuştum sizin yörede ne derler mesela?
0 oy
tarafından
 Maça gittim hakem taraftaraı olduğum takım aleyhine bir karar verdi. Kan beynime ziplamış. Orda hay hakem senin vajinanı demek dünyada aklıma gelmez. Burda kibarlık olsun diye yalakalık yapanlarında gelmez. Kimse kimseyi kandırmasın. hele öyle kulağa hoş geliyo buruna hoş geliyo gibi laflarıda kimse yemez. Sanal alem manal alem azcık gerçekçi olalım dimi.
0 oy
tarafından
 hele ilişki esnasın da çok hoşuma gider böyle kimisi söylerken bile ordan bal damlıyor sanki hissettiriyor insana ama normal de vajina daha uygun.
0 oy
tarafından
 ben vajina kelimesini sevmiyorum. *m daha cazip
0 oy
tarafından
 erkekte p.p. diyince küçük algılanır ama y..k diyince hoşuna gider demekki kızlardada vajina değil .m diyince aşağılanıyorlarmış bunuda yeni öğrendim hayat sürekli bişeyler öğretiyor...
0 oy
tarafından
 kuku desem olmazmı
0 oy
tarafından
 Her ikisi de tek bir yeri işaret ediyor, İnsanlara biri daha kibara biri daha kaba geliyor. Üstünde çok da durulması gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum.
0 oy
tarafından
 *****://***.youtube.***/watch?v=qQJzvr4Ts9c
0 oy
tarafından
 demek ki onu söleyenler hard sexten hoşlanıyor
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap