0 oy
tarafından
Bence genelleme yapmak yanlış kültürsüzlük halkın temelinde var. aynı zamanda cehalet. kız veya erkek diye ayırmamak lazım.
Bugün bakıyorsun memlekete bir kızla sohbet ediceksin yazı stili bile insanı sohbet etmekten iğrendiriyor. sanal alemi geçtim. realiteye döndüm.
Bir kızla sohbet ediyorsun, dünyadan haberi yok. tek dertleri kişisel egomu nasıl sağlayabilirim. oje, ruj, giyim kuşam. bir dünya meselesi hakkında 2 çift laf edemezsin. işleri güçleri güzel görünmek, havalı gözükmek veya cinsellik. cinsellik ağır bir söylem oldu ama bu bir gerçek. iki sevgili genelde bir araya gelince tek yapabildikleri şey cinsellik artık malesef bu ülkede. iki genç buluşunca birlikte bir şey yapamıyorlar cinsellikten başka. çünkü ne bilgi birikimi, nede kültür yok.
yine diyorum bakın genellemiyorum istisnalar var elbet. ama şu var ki gençlik kötü sizin düşünceleriniz?  

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Valla dedidklerin cok dogru. Siyaset yok. Spor yok. Genel kiltur yok. O yok bu yok. Konustugumuz konu sen guzelsin brn yakisikliyim. Gercekten bu yuzden kizlarla veya baska erkeklerle muhabbet etmiyorum ywni :))
0 oy
tarafından
 aynen katılıyorum.
0 oy
tarafından
 gençlik kötü... bu cümle afif kalmış sankilim:):)
0 oy
tarafından
 Kısmen haklısın
0 oy
tarafından
 ya varya ben yazsam anca bukadar yazabilirdim hatta hep yazayım diyorumda nasilsa elin abazası benım yazdıgımı mı okuyacak diye yazmıyorum
0 oy
tarafından
 Sanal alem çıkalı mertlik bozuldu. Sözün özü..
0 oy
tarafından
 büyük ihtimal hamile kalırsın sonuçta elemiş sana el gibi bir çocuk çıkarırsın 9 ay 15 gn sonra
0 oy
tarafından
 sen sumusun  l*n  genleşiyormusun yoksa ahahaaa:)))
0 oy
tarafından
 Özentilik var bence özellikle yabancılara özenmeleri, bizim kültürü küçümsemelerı, hafife alması buna yol açmış bence, cinsellik açısın ele almadım ben ama mesela bir dede korkut hikayeleri değil de justın bıeber'in özel hayatı daha çok dikkatlerini çekiyor.
0 oy
tarafından
 kesinlikle gençlik kötü cinsel birliktelik dışında bir araya gelen çok az kişiler kaldı yani arkadaşlık kelimesi ortadan kalkacak gibi yakında  öyle  düşünüyorum ben bunun yerine fuckboddy falan filan gelcek korkutuvcu
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap