0 oy
tarafından
benim 3 senelik ilşkim var ama hiç sevgilimle birlikte olmadım yani ufak tefek şeyler dışında ,yani ben istekli degilim açıkcası sizce onunla olmamaya devam edersem başkasına gidermi...çünkü ben bazı şeylerin evlenince yaşanmasından yanayım...  

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
 düşüncelerinden sapma güzel arkadaşım en güzeli seninki
0 oy
tarafından
 Seni böyle sevip kabul ettiyse durmadan fazlasını talep etmeye de hakkın yok en azından nikah sandalyesine oturmadan önce bunu yapamaz. Başkasına gittiyse bugüne kadar gitmiştir. Gitmediyse de seni bekleyecektir.
0 oy
tarafından
 cinsellik olmazsa ilişki de olmaz...
0 oy
tarafından
 Alnından öpülecek kızsın...

Tüm yıldızları verdim :)
0 oy
tarafından
 Seviyorsa kalmalı demeyeceğim. Çünkü normal olarak insan sevdiği ile birlikte olmak ister. Bu normaldir. Terketme konusuna gelince terkederse eğer... " Koy Gitsin " :)
0 oy
tarafından
 Sırf ilişkiye girmiyorsun diye gidecekse bırak gitsin.
0 oy
tarafından
 seni en olduğun için seviyorsa gitmez
0 oy
tarafından
 ne olursa olsun eğer isteksizsen ve bu böyle devam edecekse şuana kadar başkasına gitmediyse bile gidecektir.gitmeyecek erkek yoktur.eğer seni sevdiğine eminsen bu işe bir çare bul.isteksizsen doktora git,cinsellik olmadan olmaz
0 oy
tarafından
 arada başkasına gitmesi şaşılacak bir durum olmaz
0 oy
tarafından
 3 yıldır hiç bi erkek dayanamaz :) çooktan gitmiştir.. birlikte olmuosan.. ewlenene kdr beklemesini istiosan arada sırada ona izin werceksin.. başka türlü erkek dayanamaz. ihtiyaç bu sonuçta. doğal bişi..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap