0 oy
tarafından
Merhaba, lutfen yargilamayacaksaniz yazin.
Birkac kez cinsel iliskiye girmeye calistigimizda partnerim icime giremedi. Kendisi mi tecrubesizdi yoksa benimle mi alakaliydi anlayamadim. Biraz da canim acidi. Ama icime 2 parmak girebiliyo ve 8-10 cm cevresi olan (yaklasik kalin bi taragin sapi gibi dusunun) dildo da girebiliyo. Sizce kizlik zarimla ilgili mi iliskiye girememem yoksa baska bir sey mi? Hayir sunu da merak ediyorum, icime parmak, dildo vs girdi kizlik zari zaten bozulmamis midir? Penis neden girmiyo?  

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
 güldüm :D erkek arkadaşının beceriksizliği tamamen, zar dediğin ince olur evin kapısı gibi kırmak gerekmez ki sende çoktan yok olmuş o.
0 oy
tarafından
 Kalın olma ihtimali var, bu da paralel olarak daha fazla canınızın yanmasına sebep olabilir. Cerrahi müdahale tercih etmeyi düşünebilirsiniz.
0 oy
tarafından
 Kızlık zarı vajinanın girişini tutan bir yapıda değil. Alakası yok. Tecrübesizliğinden, ereksiyon sorunundan vs olmamıştır.  
0 oy
tarafından
 Esnektir
0 oy
tarafından
 acemiyle yaparsan öyle olur
0 oy
tarafından
 10 santim çevresi olan şey bildiğin su şişesi. Oha.
0 oy
tarafından
 Neden yargılım rahat 50 kere ilişkiye girdim 3 4 de kız dı görmemesinin tek nedeni onun beceriksiz olması ayrıca kızlık 3 4 cm kadar icerde
0 oy
tarafından
 Beceremiyor ben olsam girerdim  
0 oy
tarafından
 Sen 6 ayda bi kontrole gitmiyor musun? Doktor söyler nedenini
0 oy
tarafından
 Vize alamamışsa demek ki ????????????
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap