0 oy
tarafından
5-6 yıldır sevgilim gibi bişey. Sürekli ayrılır 6-7 ay goruşmez sonra tekrar barışırdık hala da öyleyiz. Yıllar geçti benim ona sevgim onun bana arzusu geçmedi. Sevişmek istiyoruz. Sorun şu ki ben anal yapmak istemiyorum o ise istiyor. Çok kibar birisi aslında ama seks sırasında zorlar mı acaba beni yapmam için? Zorlarsa nasıl kurtulurum ki :( Abaza değil. Olsa yüz kere yapardı ben de istiyorum çünkü. Bir de lazere gidiyorum ağda yapamam traş bıçağı kullansam anlar mı rezil olur muyum? Yurt dışındakiler hep kullanıyor zaten de :(  

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
 sizinki sevgili degil fb gibi birşey olmuş artık, sadece seks isteyince görüşüyorsunuz, ama bu durum sevgilin oldugu zamanlardada devam ettimi :)
0 oy
tarafından
 Cehalet diz boyu
0 oy
tarafından
 zararı olmaz alışınca ve düzgün yaparsanız. evli çiftlerde bir süre sonra yapmaya başlarlar. yoksa monotonlaşır.
0 oy
tarafından
 Temizlemek için tuy dokucu sprey kullan şu içinde hamamotu denilen şey olanlardan kaymak gibi olur.
Anala gelince ağda için satılan uyuşturan kremler var ne olur ne olmaz yanına al ilişkiden 15-20dk önce sur çok zorlarsa yapıcam diye. Gram acı hissetmezsin. Hadi kolay gelsin.
0 oy
tarafından
 eğer illa ilişkiye girecekseniz vjinal yapın ve korunun
0 oy
tarafından
 Yap rahatla.
0 oy
tarafından
 Ne kadar basitsin yaaa
0 oy
tarafından
 temızlenme konusunda bılgım yok dıger konudada sen tanıyon sonucta kararlar senın
0 oy
tarafından
 Sevgilin olması fark etmez. Sana her erkek olsun yatarsın zaten. Eski sevgilim onla yapıyım diyerek, sözde kendi kendini kandırıyosun ben kaşar değilim. Sonuçta mazimiz var onla yapsam bişi olmaz diye. Ama tam yağlı bir peynirsin, bil istedim.
0 oy
tarafından
 Evlenmeyi bekleyin kardeşim anal yaptığınıza değmez ya :(
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap