0 oy
tarafından
Ya var ya gerçekten bir kızla sarılıp uyumak istiyorum acayip derecede bu isteğim arttı. 1 yıldır evdeyim pandemiden dolayı ve üni de hazırlanıyorum ama sürekli bir kızla uyuma isteğim var. Seks falan değil, sarılıp uyumak. Film izlerken filmde gördüğüm kadın veya oyun oynarken oyundaki kadın falan çok tatlı geliyor sürekli bu havalardayım ya. Bu isteği nasıl bastırıyorsunuz yaşıyor musunuz bilmiyorum ama :D İsteğin azalması değil her zaman olsun bu iyi bir şey de demek istediğim kafamdan nasıl atabilirim.  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Bulursan banada söyle bende de oluyor
0 oy
tarafından
 Ya kıyamaaamm ????????
0 oy
tarafından
 Sen 3 vakte kadar duvara sürter kıvılcım da çıkartırsın
0 oy
tarafından
 Bu bir takıntı öncelikle bilmeniz de fayda var...
Dİğer konu yalnız yaşıyorasnız, ilgi ve sevgiye hasretlikte, üniversite dönemlerinde benim de istediğim bir durum du... Sonra zaman zaman ilerledikçe aşılıyor kendiliğinden... Bir de insan istekleri hep olan bir canlı olduğundan, sarılmak ile başlıyor sonra , bu istekler, çeşitlenerek devam ediyor... Yalnız her ne olursa ve yaşanırsa yaşansın, insanın gönlü rahat sarılıp güvenebileceği, şefkat gösterip görebileceği insana ihityacı var, bu gayet te doğal... Ümid ederim, gerçekten sevip sevebileceğiniz insanlar ile bu güzellikler ebedi olur.
0 oy
tarafından
 ne kadar da ormantik bir erkek ????
0 oy
tarafından
 turkiyede isen bosa hayal kurma. zaten cogu les mk bu ulkedekilerin. rusyada olsan ooo cat cuuutt  ya da  ingiltere
0 oy
tarafından
 Bende sarılıp uyumayı çok severim gel sarılalım. d
0 oy
tarafından
 güzel düşünüyorsun da etrafında hiçmi bir kız yok. cinsel anlamda değilse kızkardeşinle bile sarılıp uyuyabilirsin , o sıcaklığı hissetmek iyi gelecektir sana da ona da..  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap