0 oy
tarafından
Bastan anlatsam biraz uzun olacak kimse okumayacak o yuzden kisaca anlatmaya calisayim. Ben 3 senedir evliyim 27 yasindayim kocamla sevdigim icin evlendim onun da beni sevdigine inaniyordum belki seviyordur ama bende guvensizlik  ya da  onun gibi birseyden dolayi soguma oldu. guzel bir kadin geciyor onumuzden vay be gordun mu ne guzel kadin diyor ve gozunu kipirdatmadan izliyor sonra bisey yokmus gibi bana tekrar bakiyor. kiyaslama yapmam kendimle ilgili mutevazi biriyim ama kendime cok bakarim genel olarak. ama karsimdaki bu sekilde davrandiginda benim tum moralim bozuluyor sık sık degil ama arada bir yapıyor bunu ve sinirleniyorum sonra da sogumaya basladım artık eskisi gibi sevgim kalmadı. Normalde yanlıs buldugum bir sey hissediyorum is yerindeki bir arkadasımdan hoslanmaya basladım Bu sekilde mutlu degilim ayrılsam sanki dısarıdan sebepsiz gibi duracak ayrılmasam yanlıs seyler yapmak istemiyorum ne yapıcam  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Tehlikeli Bu Durum :/
0 oy
tarafından
 Valla benzer durum var bende de ne olacak halimiz
0 oy
tarafından
 senın ıcıne şeytan gırmıs
0 oy
tarafından
 onun yaptığı serfsızlık.. senın yaptığın daha buyuk olacak yaparsan.. yarışa gırme bence.. esınden artık soğumuşsan ve başka bır yol kalmamışsa ayrıl dıledıgını yap.. o kışı ıle yattıktan bes dakıka sonra dıyeceksınkı degmezmıs bu serefsızlıge bulandığıma:((
0 oy
tarafından
 Cocugunuz yoksa ayril cocuk olunca imkansiz olur bu. madem sogudun daha fazla katlanma. cunki yanlis seyler yapabilirsin.
0 oy
tarafından
 Ayrılda ne yaparsan yap. Ama evliyken yapma o şerefsizliği!
0 oy
tarafından
 işyeri konusu, kesinlikle yanlış.
Çünkü, ileride sana sıkıntı olabilir, O konuyu kapat
Fakat iyi kalpli güzel birisine benziyorsun, peki neredensin neler yaparısn sen
0 oy
tarafından
 Böyle bir sebepten soğumak ve ayrılmayı düşünmek çok saçma. Üstelik sen daha fenasını yapıp iş yerindeki çocuk hakkında daha kötüsünü düşünürken. İş yerindeki adamın haberi  var mı ona olan ilginden?
0 oy
tarafından
 kalbın kevase o zaman senin adama yazık etme bari !
0 oy
tarafından
 aslında sana bu konuda tavsiye veremeyiz. sadece bir tahminde bulunabilirim. içindeki duygular bu noktaya geldiyse geri dönmezsin artık. sonuna kadar gidersin.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap