0 oy
tarafından
Belkide bu sayfada diger arkadaslar bu soruyu veya buna benzer sorular sormustur.

Oncelikle belirtmek isterim ki lezbiyenim bunu gizlemiyorum.

Iyi veya kotu bu konuya bakis aciniz ve dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum. Cevrenizde benim gibi arkadaslariniz varmi onlara nasil bakiyorsunuz vs..

Simdi yadirgayan cok olacagini biliyorum ama herkese saygim sonsuz yorumlarinizi bekliyorum..  

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
 lezbiyen, biseksuel, gay arkadaslarim var. ozetle ortamlarini sevemedim. biseksuel oldugumu, escinsellerin bulundugu ortamlarda saklamak zorunda kaldim. asilmak ok. ama israr beni deli ediyor. cogunlukla tavirlarindan rahatsiz oldum. iclerinden sadece ama sadece yakin arkadasim bildi durumu. iliskileri cogunlukla gercekci degildi. cinsellik uzerine kuruluydu ki ben yapamam oyle. sagolun kalsin. oyle yani. en sonunda da sadece evde yakin kisilerle takilmaya basladim. uyusturucu cidden yaygin. kafa milyon olunca da sapitiyorlar uzgunum.
0 oy
tarafından
 var cevremde yakın arkadaslarım arasında  sorun yok cokda iyi anlasırımm herkesin secimlerine saygı duymak lazım
0 oy
tarafından
 olabilirim..
0 oy
tarafından
 zevkli mi gerçekten?

 
0 oy
tarafından
 Lezbiyen bi arkadaşım olmasını her zaman istemişimdir,ve bazen düşünüyorumda erkekler (Belkide bugüne kadar beni çok üzdükleri için) hiçbir şeyi haketmiyor diyorum içimden,bir erkeğin beni üzmesindense bir kadının beni üzmesini yada heycanlandırmasını tercih edebilirdim elimde olsaydı.Kesinlike saygı duyuyorum..
0 oy
tarafından
 Herkes yaşamak istediğini yaşar. biz türk toplumu olarak evet dışlamış bir durumdayız ama o da bir tercihtir saygı duymak lazım ki duyuyorum. Yaşamak İstediğini Yaşasın herkes. Mutluluğun sırrı burada.
0 oy
tarafından
 onlarda insan.
0 oy
tarafından
 ben hiçbir şekilde saygı duyamam.duymam da.ayrıca biseksüelliği cinsel bir tercih olarak değil farkındalık yaratma çabası olarak görüyorum.normal ilişkilerde problem yaşayan yada arkadaş ortamlarından etkilenen insanların tercihi genelde.kesinlikle toplum olarak böyle şeylere bir çözüm getirmeli ve biran önce lez, travesti, gay vs türünde şeyleri yasaklamalıyız

sodom ve gomore den hiç mi ders almaz bu insanlar?
0 oy
tarafından
 Ben de kadınlardan hoşlanıyorum.
0 oy
tarafından
 Sevişmek istemedikleri sürece sorun yok ...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap