0 oy
tarafından
Şu zırt pırt her yerde reklam alan penis büyütücü haplar hakkında ne düşünüyorsunuz? V pills ve benzerleri. Daha önce hiç kullanan var mı aranızda ya da kullanmış bir yakını?

Forumlarda baktığınızda kimileri kullanmış mennun, kimilerine göre para tuzağı. Böyle bir problemim yok aslında ama her zaman dahasını isteriz ya, bu yüzden.

Öneml olan boyutu değil işlevi demeyin sakın, buna da kızlar cevap verebilir mesela..  

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
 yarasa neden bamyali geziyor cogu?  yahu inanmayin sunlara :) genetik tamamen penis boyu. sansliysan vardir, değilsen de bamyanla idare edersin
0 oy
tarafından
 olabilir.
0 oy
tarafından
 önemli olan hem boyutu hem işlevi, ama tabiki çok büyüğede gerek yok, iki elinle kavrayabilsen yeter,
0 oy
tarafından
 Seks dünyadaki en güzel şey değerini bilmeli
0 oy
tarafından
 Allah vermeyince ne yapsan boş...
0 oy
tarafından
 bak  işte her yerimizin sağlam olduğuna şükür edelim:(boyu kısa olanlara dua edelim) .d
0 oy
tarafından
 Amerikan Üroloji Derneğinin açıklamasını doğrudan paylaşıyorum: "İşe yarayan penis büyütücü ilaç diye bir şey yoktur. Bunların tamamı kâr amacıyla üretilmektedir ve bilimsel ya da kimyasal bir temelleri yoktur."

Yapılan diğer bilimsel araştırmalar da bu tür hapların vücuda zararlı maddeler içerdiğini, kalıcı etkileri olmadığını ve bazılarının cinsel işlevsizliğe ve ölüme kadar giden yan etkileri olduğunu ortaya koyuyor.
0 oy
tarafından
 Arkadaşım ben de merak ettim netten baktım genelde bu penis büyütücü haplar erken boşalma konusunda etkili oluyormuş . Egzerfsizler bu penis büyütmede daha çok etkiliymiş.
 
0 oy
tarafından
 pompa kullan bolbol :)
0 oy
tarafından
 O ilaçların hepsi hikayedir. Bir hormon var boy uzamasına yardımcı oluyor aynı zamanda peniside büyütüyor ama adı aklıma gelmiyor. Bulduğum zaman yazarım buraya.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap