0 oy
tarafından
cd olan biri artık bu durumdan rahatsız oluyosa bu bir tür bağımlılık olduysa onun için nasıl vazgeçebilir. ne kadar rahatsız olsa da hoşuna giden bir durum ve bırakmak istediği halde bırakamıyosa kimden nereden neyden yardım alabilir. ve ne kadar işe yarar bu? acil yardımcı olursanız i yi olur teşekkürler şimdiden.  

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
 ilk işi psikoloğa gitmek olabilir.
0 oy
tarafından
 tek hayalim cd bir sevgilim olması ciddi anlamda :( bunu o kadar çok istiyorum ki...
onunla gerçek ve tutkulu bir aşk yaşamak istiyroum ama yok işte :( eski sevgilim cd ydi ve hayatımın en güzel zamanlarını yaşamıştık onla... ayrıca hayatımda gördüğüm en güzel kadındı :(
ya öyle bir soru sordun ki canım... içimin yağını erittin şimdi... :/
0 oy
tarafından
 bende aynıyım .bırakmak çok zor .her gün istiyorum .
0 oy
tarafından
 bu yolun dönüşü olduğunu sanmıyorum. yani istiyorki yapıyor. istemezse ve bu durumdan dediğin gibi rahatsız olsa çoktan bırakırdı.
0 oy
tarafından
 şahsen vazgeçmesi zor. bende seviyorum cd. bazen evde yalnızken giyiyorumda. hatta öyle uyuduğum zamanlarda oluyor. fantezi olarak bakıyorum. bazende psikolojim bozukmu diye düşünüyorum ama hayır değil. hoşuma gidiyor. mesela kıllı göbekli olmayıda sevmem. bu beni gay yapmaz. düşündüm gay olup olmadığımı bile. ama yok dünyaya kız olarak gelsem lez olurdum o derece kızlara aşığım. o kişiyi ya öyle sev ya da bırak onu öyle sevecek birilerini bulsun. işin tadını çıkar yani. toplum baskısı yüzünden veya bizim cahil insanımızı dinlemene gerek yok.
0 oy
tarafından
 Sen aşağıdaki yorumlarında sorun yok hemcinslerine ilgi duymuyor sadece karşı cinse ilgi duyuyor demişsin ama bundan emin olma şansın yok belki de sana bile söylemediği duygular var içinde belki de seni kaybetmek istemediği için söyleyemiyor..
0 oy
tarafından
 ertek arkadaşın vazmı geçmekistiyor bu durumdan
0 oy
tarafından
 walla arkadasım ben cok bılgı sahıbı degılım ama cd sanrıım kadın gıbı ggıyınen demek . sanırım sende cd sın yanı erkek. bılmıyorum yardımcı olmak ısterım sana. ama sımdı buradan yazaman servıs saatı geldı. netıcede senın kendının asman gereken bır durum ama
0 oy
tarafından
 pisikooğa gideceksin canım  başka  kimse  yardım edemez
0 oy
tarafından
 Psikoloğa gideceksiniz..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap