0 oy
tarafından
Evet arkadaşlar ben müslüman değilim ve haliyle daha önce ilişki yaşadım ancak kocamı temiz istiyorum sonucta o müslüman , bakir olmak zorunda!!! Namusu elimde olsun istiyorum cunku Kuran'da öyle yazıyo!!! Günahkar kafir istemiyorum. Kaldı mı böyleleri, yoksa herkes cinsellik yaşadığı halde hal müslüman olduğunu sanan var mı????? bu şey gibi: annesinin boğazını kesip "önemli olan içimdeki düşünceler , annemi seviyorum sonuçta " demek.???? evet görelim sizi namuslular????
Umarım akıllı arkadaşlarım ironiyi yakalar.   

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Hemm anladım soyulmuş muz seviyorsun kabuklu sevmiyorsun sünnetli penisin tadını biliyorsun demek ????????
0 oy
tarafından
 Musluman degilsen musluman biriyle evlenemezsin eger evlenmek istersen muslumanliga gecmen gerrk ama oyle laf olsun diye degil cunku muslumanliga gore erkek ailesindende sorumludur esi musluman degilse neden muslumanligi anlatmadin diye sorarlar olunce  
0 oy
tarafından
 Sen herşeyi yap ama o yapmamış olsun oldu başka?
0 oy
tarafından
 Sen nasıl  bir  insansın böyle ya  
0 oy
tarafından
 Ona bakarsan Kur'an da kötü kadınlar kötü erkeklerle, iyi kadınlar iyi erkeklerle evlenir, diye ayet var, Nur suresi. (Kötü dediği, cinsellik yaşamış)
0 oy
tarafından
 dini inancin ne?
0 oy
tarafından
 C dedim????
0 oy
tarafından
 bakireliğin müslümanlaıkla ne alakası var ? bizim toplum çakal da ondan herkes kendim her haltı yiyim evlendiğim hatun 0 km olsun kafasında eğer iş müslümanlıkla alakalı olsaydı aynı baskı erkelere de olurdu.  
0 oy
tarafından
 Müslüman değilim bakireyim
0 oy
tarafından
 Bakir değilim maalesef
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap