0 oy
tarafından
Öncelikle iyi geceler ve lütfen bu konuda belli olgunluğa ulaşmış "ulan kza bk nlr ypms len mq" diyecek insanlar yazmazsa sevinirim. Hem onlarin komik duruma düşmesini istemem hem de kendilerine cevap vermeyeceğim için boşuna elleri yorulmasın. Şimdi konuya gelecek olursak 21 yaşındayım. Hayatımın uzun bir döneminde erkeklerden hoşlandım, erkeklere aşık oldum ve erkekleri istedim. Ama son zamanlarda kadınlara ilgim olduğunu fark etmeye başladım. Bu durum 3 senedir falan var. Özellikle erkeklerle yaşadığım bazı cinsel ilişkilerden sonra bu ihtimal daha kuvvetlendi. Çünkü hiçbirinden zevk almadım. Ve karşımdaki adamlarda tecrübesiz ya da sevmediğim adamlar değildi. (2 farklı adamla beraber oldum) bununla beraber lezbiyenlerle ilgili cinsel bir video gördüğümde tahrik oluyorum. Acaba lezbiyen miyim biseksuel miyim? Bunu nasıl anlayabilriim? Teşekkür ederim.  

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Burda en önemlisi hisler hemcinsine ilgi yanında duygusal anlamda birseyler hissediyormusun sadece video izleyip tahrik olmakla eşcinsel olunmuyor merak ve özenti de olabilir.. hemcinsinle sevişmek videolardaki gibi tatmin edici olmayabilir.. bende videolarda Penis görünce tahrik oluyorum ama duygusal olarak hicbirsey hissetmiyorum aslında beni etkileyen videolar bilinçaltıma kazinanlar  
0 oy
tarafından
 Bende senın durumundayım arkadaş olabılır ısterssn????
0 oy
tarafından
 Mesela düşündüğünde her iki cins de cazip geliyor, tahrik oluyorsan biseksüelsin.
Sadece kadınlara ilgin varsa ve erkekler hiçbir şekilde çekici gelmiyorsa lezbiyensin...
0 oy
tarafından
 Farkli heycanlar arama heralde. Erkeklerde biseksuellige yoneliyo bazdn bu yaslarda boyle seyler gorulebiliyo
0 oy
tarafından
 sonucu bana da yaz ona göre yürürüm hahaha
0 oy
tarafından
 Daha 2 kişi ile birlikte olmuşsun ve zevk almayınca en son ilişkinin üstünede uzun zaman geçtiyse beyin zevk almak istediğinden öyle düşünüyor olabilir. Bence kendine seni doruklara çıkaracak bir tecrübeli popüler bir erkekle ilişkiye girmeni tavsiye ederim. Neden popüler? Çünkü bu heycanını arttırabilir.
0 oy
tarafından
 Videolardan keyif alabilirsin. Normal denemeden bise soylemek yanlis olur
0 oy
tarafından
 Olabilir. Kendini ancak keşfediyorsun demek ki..
0 oy
tarafından
 Gaysin  
0 oy
tarafından
 Ya oncelikle durumun pek *** degil... hani erkeklerden neden tat almadin onu blmyrm ama onu dusun birde lez birini bulup dene ama gozunu sevim dikkat et guvenikir efendi temiz olsnlar :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap