0 oy
tarafından
Nisanlimla gecen bayabi ileri gittik ve seks yaptik. Bakireydi bakirdim. Bugun dediki ya kanlı carsaf istenirse yaklasik 1 ay sonra dugun var. boyle bisey istenirmi nasil kimden istenir. ne bu kanli carsaf  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
 İğrençsiniz
0 oy
tarafından
 Eger ailen illaki gormek istiyorum derse sende ben gordum de yeter carsafi dusunme
0 oy
tarafından
 Kanli carsafmi kalmis. Isteyen olurasa erkek olarak firca at.
0 oy
tarafından
 ortaçağ adetleri bunlar ya
0 oy
tarafından
 yazikkk :) damat tarafindan gelirler normal kanli  bir  bez versen yutmazlar haberin olsun kizlik kani cok farkli  bir  srmey
0 oy
tarafından
 Kızın ailesi ister
0 oy
tarafından
 Kanli carsaf gormek genelde urfa mardin taraflarindan olanlarda adettir. Gerdek gecesinin sabahi erkegin annesi ve varsa kiz kardesi yoksa teyze halayla eve gidilir gelin carsafi gosterir.
0 oy
tarafından
 sen tedirgin olma , nişanlın halleder bu meseleyi
0 oy
tarafından
 Ailem boyle bir sey istese benden bir daha konuşmazdim hic biriyle herhalde. Esime yapilan büyük bir onursuzluk olurdu bu.. Allahtan ailem öyle degil.
0 oy
tarafından
 Ya bir de erkeğim mi diyorsun şimdi sen.. Kızın bunu dile getirmesini mi bekliyorsun sen sahip çıkıcan eşinin patlatma kanını başkasına gösterip onun onurunu kıramak mantıklı mı nerde yetişiyor sizin beyinler mk anlamıyorum ki. Skmişim öyle adeti ya.. Karakterli olsaydınız zaten nikahı beklerdiniz aslında hak ediyorsunuz muameleyi..  seks  videonuzu da çeker paylaşırsınız siz ailelerinizle bak nasıl becermişim diye..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap