0 oy
tarafından
Çok çok sevdiğim yazıdır bu herkesin okumasını çok tavsiye ederim ve okumuşsunuzdurda bilen ve duyan varsa söze şöyle başlamış ve çok güzel de yazmış. Siz erkekler kadınlara ve kızlara damga vurduğunuz o kelimenin anlamını çok iyi bir şekilde açıklamış...

Orospuluk beyindedir. Ve ben öyle çok, erkek orospusu biliyorum ki... Kızlık Zarı, kızların bekaretini kontrol için yaratılmamıştır. Bebekken kakalarından, mikroplardan, pisliklerden korunmaları için yaratılmıştır.

Bebekken kakalarından, mikroplardan, pisliklerden korunmaları için oluşan bir mekanizmadır. Tuvalet eğitiminden sonra ise işlevini yitiren ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır ve hayvanlarda da bulunur. Ve bu zarın varlığı erkekler tarafından keşfedildikten sonra, kızların namusu olarak onların üzerine etiketlenmiştir.

Onun için gerekirse öldürülmüşlerdir, o varsa saygı duyulmuş Yoksa katledilmiş, bir parça zar için “iyi mal”, “0 kilometre” olarak görülmüşler, cinsel ilişkiden sonra çarşafta kan lekesini gören erkeklerin
İlk ben “becerdim” anlamında “gurur”lanmasına ve övünmesine sebep olmuştur.

Bekaret beyindedir, bacak arasında değil.

Namus beyindedir, bacak arasında değil

Orospuluk beyindedir ve erkeğin de orospusu olur.



  

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
 niye seni şimdi 10 adam birden düzdüğünde senin beynin temizse düzmemiş mi oluyo?
0 oy
tarafından
 Bacak arasını beyin yönetir
0 oy
tarafından
 bazı sozlerıne katılırım ama bazılarına katılmadım cunkı erkek ılk once evlendıgı kadının kendısıylen ılıskıye grımesını ıster. kızlık zarı olmazsa kım gırdı kım cıktı bellı olmaz malafos olur ıstedıgı kadar baskası olmadı veya 1,2 kısıylen oldum desın erkek ınanmaz.. gercı sımdı dıktırıyorar ama oda anlasılıyorr tecrubelıyse anlasılır opsmekten bıle anlasılır kızın acemı olup olmadıgı..
0 oy
tarafından
 bravo yazı süper ve çok anlamlı olmuş ta bundan birşeyler alacak kişi sayısı malesefki çok azdır memleketimiz de... orospulukta vermekle değil kalbinin mikişmesin dedir bazı erkek  ya da  bayanların...
0 oy
tarafından
 Katılmıyorum haksızsın.
0 oy
tarafından
 Çok uzun yazmışsın yahu :)
Sadece başlığa cevap vereyim,
Bekaret bakirelik vs denen şey bir zar parçası değil, çok görüyoruz duyuyoruz anal oral bacak omza yok yüzüne ağzina boşalmalr vs her booku yiyip ama vajinal birleşme olmadi kızlık zarı duruyor, ben bakireyim..
Yokyaaa senmisin bakire?
Sen bakireysen Genel evdeki hayat kadınlarıda bakire :P
0 oy
tarafından
 Bu yazıyı okuyupta anlayan azdır. Çünkü; İnsanlarımız doğru olanı değil, işine nasıl geliyorsa onu doğru olarak empoze etmeye çalışır. Bekaret, bakirelik çokta önemli bir şey değildir. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez, herkes namusunu kendisi için taşır, bir başkası için değil.
0 oy
tarafından
 haklısın aga
0 oy
tarafından
 Edepsizliğinize kılıf bulmaktan vazgeçin.
0 oy
tarafından
 Dibine kadar doğru ve haklı eğer bir erkek kadınına göremeyeceği bir zar için o tanımlamayı yapabılıyorsa kusura bakmayım Bilader siz erkek değilsiniz
Ne dişiler gördüm bacaklarını belimde hissettim
Ne dişiler gördüm gülmekten oldum
Bir dişi gördüm kapalıydı ama ikinci gün altımdaydı anadan dogmaydı ama sacını açamadı..
Ben ne adamlar gördüm sevdiği hatuna öldü..
Ne Adamlar gördüm sevdiğini dürttürdü
Adam severse görmez bilmez hani derler ya pavyondan çıkarırım ne pavyonu Adam olan adam sevdiğini kerhaneden çekip çıkarır..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap