0 oy
tarafından
BENDE BUNLARI İLK DEFA DUYDUM
CrossDress Seks
Bu seks çeşidinde kişi karşıt cins kıyafetler giymekten haz alıyor. Yani kadınlar erkek, erkeklerse kadın kıyafetleri giyiyorlar.

Consept Seks
Çiftlerin bir konu belirleyip bu konuyu destekleyen kostüm ve aksesuarlarla girdikleri cinsel ilişkiye deniyor. Örneğin; prenses ve şövalye rollerini üstlenip buna uygun kıyafet ve tavırlarla yaptıkları tiyatral bir sevişme biçimi.

Kama Sutra Seks
Birçokları tarafından seksin kutsal kitabı kabul edilen, Hindistan’da yazılmış olan Kama Sutra; aşk ve cinsellik sanatı olarak özetlenebilir ancak tam tercümesi “cinsel zevk üzerine bilimsel inceleme” anlamındadır. Birçok dini öğretiden farklı olarak cinsel ilişkiyi sadece insanoğlunun türemesi için yapılan bir eylem olarak görmeyip cinsel zevk kültürü olarak görmektedir. Kama Sutra’nın önerdiği pozisyonlardan yol alarak Kama Sutra geceleri yaşayan çiftler bir hayli boldur.

Bondage Seks
Bondage (kölelik) genellikle erkek taraf kadının kölesi olma eğiliminde olur. Edilgen tavırlarda olan erkek etken tavırda olan kadının talimatlarını kusursuzca yerine getirme çabasındadır. Hizmetle beraber tatmin ediyor olmaktan ve öncelikli olarak partnerinde (sahibinde) yaşattığı keyiften haz alır. Erkeklerin yatakta yönlendirmeler yapan, açık sözlü kadınlar sevdiğini evet herkes biliyor ancak burada bahsedilen şey bundan daha ötede bir durum.

Sado-Mazokist Seks
Genellikle mazoşizm olarak yazıldığını bildiğimiz terim psikiyatride aslen (mazokizm) olarak geçiyor. Cinsellik esnasında acı çekme ve çektirmekten hoşlanma, bu olmaksızın zevk alamama durumu. Küçük düşürülme, dövülme, yaralanma yani acı çekme gibi durumları cinsel uyarıcı olarak görenlerin tercih ettiği seks çeşidi. Temelinde yatan şeyin ne olduğu psikiyatristlerin işi ancak çiftler arasında yaygın olduğu biliniyor. Her iki taraf da bu duruma razıysa sorun olarak görülmüyor. Tek taraflıysa elbette kabul edilir bir durum değil.  

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
 İlk başlığı ben de duymamıştım. Teşekkürler. :-)  
0 oy
tarafından
 senin memintolarda baya big boops yani
0 oy
tarafından
 Dahalarında var
0 oy
tarafından
 interracial başlıklı olanlara da bir bak :)
0 oy
tarafından
 Kama sutra ve bondage tam bana gore canlarım... ????????
0 oy
tarafından
 Kurbağa ve zafer kemerine bayildim
0 oy
tarafından
 herkes  bir  yerinden uyduruyo işte
0 oy
tarafından
 Ne büyük başarı
0 oy
tarafından
 Agzindan bal damliyor ???? gt yap  
0 oy
tarafından
 Hepsini denedim
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap