0 oy
tarafından
Arkadaşlar ben Allaha Şükür inancli ve ibadetlerini bilinciyle yapan birisiyim. Cok şükür tüm kötülüklerden uzak durmaya çalışıyorum ve çevremde kimseye verdigim bir zararim yok genel olarak sevilen birisiyim.

Namazlarimi dahi çok şükür büyük bir mutlulukla kiliyorum ama benim bir sıkıntım var ve buna engel olamiyorum sonra pisman olsam da daha sonra yine yapiyorum yapmak istiyorum. Bundan kurtulmak istiyorum ama başarısiz oluyorum. Bir oyunda bir level'e gelip takılır ya insan işte onun gibi oldu bir türlü aşamadim bu sorunu.

Sorunum şu ki ben cinsel isteklerim benim irademi aşıyor. Bircok erkekte olduğu gibi ben de por. no falan izleyip mastürbasyon yapiyorum ama bu bile artik cok sıkıcı geliyor ve aslinda tatmin etmiyor daha da azdiriyor yangina körükle gitmek gibi oluyor insana fazlasini istetiyor teşvik ediyor. Olayi bu sekilde nefsime uyul kizlarla konusarak karsilikli sanal ortamda ya da yazisarak falan yapmaya basladim. Büyük gunah oldugunu biliyorum hatta bir çeşit zinaya giriyor  p*rno izlemekte gunah harama bakiyorum ama iradem beni tutsak ediyor pismam olsam da sonra yine yapiyorum başka bir kizla falan.

Cok pis bir durumum var. Bundan kurtulmak istiyorum ama elimde degil ben ne yapabilirim çözümü olan fikri olan var mi?

Evlenin falan demeyin daha onun için ne ortam ne sevgili ne de maddi birikim var. Askerligimi bile yapmadim okul falan ugrasiyoruz.  

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Senin işin bitik dostum^^ Cehennemde yerin zebanilerin yanına ayrılmış.)))
0 oy
tarafından
 dua ederek kurtulursun buraya yazarak değil
0 oy
tarafından
 aklına geldiğinde bş uğraş bul kendine, üstüne düştükçe artar dediğin gibi. HEm bu kadar zina yapınca ibadetlerinin de aslına pek manası kalmıyor ilk iki paragrafı okumadım...
0 oy
tarafından
 İbadetini tam anlamıyla yapmış olsan bunları yaşamazsın. Gelip  burada namaz kılıyorum oruç tutuyorum deme sorsan çoğu oyle der. Önemli olan ibadetleri tam manasıyla yapıp Rabbime teslim olmak. O zaman sıkıtı olmaz Allahın izniyle.
0 oy
tarafından
 bakirmisin?
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap