0 oy
tarafından
vajina yapım dar. uzun süredir ilişki yasamamıza ragmen cok fazla genısleme olayı olmadı. cinsel beraberlik yasarken canım acıyor sankı bagırsaklarıma kadar gırıyor gıbı oluyo baskı olusuyor vajınamı elımle baskı yapıyorumda acısını gıderıyorum ya cok kotu oluyorum ne yapıcam ben benım acımdan bır zararı varmıdır?  

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Pozisyonların neredeyse hiçbiri penisin tamamının vajinaya girmesine olanak vermez ki, vajinanın yeri ve yapısı da buna uygun değildir. Kadınların rahim kanallarının uzunluğu, kadının boy uzunluğuyla doğru orantılıdır. Dolayısıyla kadın ne kadar uzun boyluysa, alabileceği penis boyu da o kadar uzun olabilir. Kısa boylu kadınların uzun penislerin tamamını içine almaları mümkün değildir. Örneğin kısa boylu bir bayan 17 cm bir penisi alamaz ama uzun boylu ve balık etli biri alabilir, bir de kadın vajinasının yapısı zamanla bozulup vajinanın içeriden dışarı sarkma durumu söz konusu. Anlayacağınız beyler bayanlar  p*rno filmleri izleyip gaza gelmeyin sağlığınızdan olursunuz. Rahim duvarı yırtılır ve kadın iç kanamadan hayatını kaybedebilir. Bir kadın aşırı tepki verdiğinde vajinasını kasar ve erkeğin penisini dahi kilitleyebilir. Ciddi zararlar görmeniz içten bile değil. Bu büyük penis sevdasından vazgeçin derim. Her şeyi tadında yaşayın, anlamsızlaştırmayın.
0 oy
tarafından
 ne guzel ıste tam anlamıyla sı kıldıgını hıssedıyorsun. kaba tabır oldu ama sorru
0 oy
tarafından
 Hepsini sokmasın o da.Biraz anlayış göstersin yazık değil mi sana.Çok zorlamayın.Rahatsız olursun sonra.
0 oy
tarafından
 biraz idareli kullansın seninki
0 oy
tarafından
 Bu soru bilip bilmeden büyük penisi bir marifet sayanlara gelsin.
0 oy
tarafından
 seninde işin zor tabi.
kolay gelsin.
0 oy
tarafından
 hepinizinde dar amk...
0 oy
tarafından
 bağırsaklara kadar nedir kdjshfdkshfk
0 oy
tarafından
 vazelin kullanın çok gördüm öyle
0 oy
tarafından
 Hanimefendi cnnizn acimasi penis buyuklugunden degil enfeksiyondan kaynakli bir kadin hastaliklari uzmanina giderseniz sorunu ogrenirsiniz
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap