0 oy
tarafından
Benim derdim seks değil. Tıbben bakireyim yoksa kendimi bakire saymıyorum. Çok güzel bir vucudum var ve bunun arzulanmasını ince ince opulmeyi seviyorum. Son sevgilimden sonra bir kisiyle uyuduk biraz oksadi beni ama iyi hissetmedim. Bir ara tahrik oldum sadece. Kolay tahrik olmuyorum. Çok zor tahrik olmam. Sapyoseksüelim diyebilirim. Bir erkeğin parası ya da dis gorunus ile degil sadece beyniyle ilgileniyorum, hafifhuzursuz tiplere tutuluyorum. Huzursuz ve salak degil tabiiki. Benzer seyler yasayan ya da beni anlayan var mi?  

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Gayet normal. Doya doya öpsem mesela, tüm vücut noktalarini uyarsam?
0 oy
tarafından
 Sen sadece sana gerçekten huzurlu hissettirecek birini arıyorsun, uzun süredir düzgün uyuyamıyorsun, öyle huzurlu ve bebek gibi uyumayı özledin. Güzel hissetmek senin de hakkın tabii ki ama her istediğimiz şey her istediğimiz zamanda olmuyor maalesef. Bazen gerçekten çok zaman gerekiyor. Hiç olmuyorsa, en iyisi gelecektir, sen sadece kendine iyi bak yeter.  
0 oy
tarafından
 enteresanmış ama güzel birşey
0 oy
tarafından
 Bekletilerin farklı demekki
0 oy
tarafından
 herkes ilgi ister
0 oy
tarafından
 Benim de öyle. Kız ilgisi.
0 oy
tarafından
 Ne güzel kız ne güzel ifade etmişsin  
0 oy
tarafından
 haklısın.. herkes sevişmeyi beceremez. seks ikinci planda kalıyor.
0 oy
tarafından
 daddy issues sendromu gibi bişey seninki ah ahh
0 oy
tarafından
 ben empati yapamıyorum benzer bir durumla karşılaşmadım. Filmlerde dizilerde birkaç kez gördüm sapyoseksüellik ile ilgili sahneler genel bilgim var.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap