0 oy
tarafından
Sevgilim benden anal seks yapmamı bekliyor açıkçası onu kırmak istemiyorum ama anal sekstte çok acırmış, açıkçası canımın yanmasını istemiyorum ama nasıl cevap vereceğmi bilemiyorum.gerçekten deneyenler birşeyler sylerse çok sevinirm  

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Hayatım p*rno izlemiyor musun, nasıl zevk aldıkları belli. Acı zevke dönüşüyor demek ki. Ama dinen günah zaten ilgileniyorsan. Buna alışan erkek daha sonra gay olabilir.
0 oy
tarafından
 acı çekersin ama açı çektiğinin 2 katı zevk alırsın ama karar senin
0 oy
tarafından
 zorla yaparsan sen 1 gram zevk alamazsın. zevk gramla ölçülmez ama beni anladığını düşünüyorum :)) erkek olarakta hiç yapmadım orası da ayrı :))
0 oy
tarafından
 eğer kayganlaştırıcı falan kullanırsanız ve zorlamazsanız sıkıntı olmuyor
0 oy
tarafından
 Evet canin yaniyor, kendini kasarsan cok fazla aciyor hatta, bi kere alkol aldiktan sonra yapmistim, hic acimadi, zevk bile aldim, krem kullanmani da tavsiye ederim, ama sonucta senin icin zararli, surekli yapman dogru olmaz sanirim :)
0 oy
tarafından
 Kesinlikle yapmamalısın bence.Anal seksin zararları  link  
0 oy
tarafından
 Anal seks acıtmak zorunda değil. Zaten acı varsa birşeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir. Ama bu konuda, sen istemiyorsan yapmamalısınız; çünkü bu seksin felsefesine aykırı. Eğer denemek isterseniz öncelikle bu konuda bilgi sahibi olmanız gerekli; çünkü o acıyor klişesi, cehaletin işareti.
0 oy
tarafından
 bence yapma bosver cunku sen acı cekersın partnerın zevk alır
0 oy
tarafından
 ön yargılı olmayın bence iyi bir hazırlanma sonrasında çok acı çekmezsin
0 oy
tarafından
 çok seks manyaı bi kızla sevişiyordum anal yapmaya ikna ettim acemiiz ya zevk alıcak sanıyosun tabi.. parmaımı soktum zevke gelmesini bekliyorum dedim zevk alıyomusun yoo dedi niye almıyosun dedim dur bekle sen yat ben parmaklim anlarsın nedenini dedi... kıssadan hisse anlayan anlamıştır umarım
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap