0 oy
tarafından
Tesettürlü kadınlar neden daha ateşli?  

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Tesettürlü olanların çoğu iktidara göre giyiniyorlar, ıktidarda başka bir görüş olsaydı tesettür olarak tabir edilen giyim tarzını tercih etmezlerdi.
0 oy
tarafından
 İstatistik bilimine göre , bir konu hakkında hüküm vermenin yolu , aynı konuyu 100 kere denemiş ve sonuçları da karşılaştırmış olmalısınız. Yani karşı görüş için de bir 100 lük grup olmalı , sonuçta 200 kadını devirmiş olmalısın ve karşılaştırmada tesettürlü kadını açık kadından daha ateşli hükmünü verebilirdin.

Bu durumda, soru başlığın basit önyargı grubuna sokar ve şahsi sanı oluşturur. Peşin önyargı hedef aldığın insanlara da hakaret anlamına gelir. İspatını akıl mantık bilgi olan bir yolla veremezsen de , birçok türde anlamda taşlar hedef aldığın insanlar tarafından , önyargından pişman edilinceye kadar haklı olarak atılacaktır

Yani kafana göre keyfen etiketlediğin insanlar sana haddini aşmaman gerektiğini ya sosyal yolla ya da dava açarak bildirebilirler . Boyle deneyimim var dersen de zaten böyle bir çevre içinde olduğundan rastgele avların onlardan oluşur ve bu aslında güvenilir olmayan insan olduğunu ortaya koyar.

Sen içinde olduğun grubun tesettürlülerini bıldırcın gören birisindir, istatistik en son bunu der. Yemeye kuş arayanlardan olursun ki , insanlık verisi bunu çirkin bulur ve dışlar
0 oy
tarafından
 Ateşli olanları vardır mutlaka.
0 oy
tarafından
 Alakası yok  
0 oy
tarafından
 Öyle bir şey yok ki
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap