0 oy
tarafından
sevişmek güzel bi şey. ama her buluşmada olması ne kadar doğru? ve her buluşmada dayanamayıp öpüp okşamaya başlayan sevgili için nasıl öneriler verebilirsiniz? film izleyelim desek sıkılıyo sarılıp öpmeye başlıyo bi kafeye gitsek sıkılıyo başbaşa kalıcağımız bi yerlere gitmek istiyo. 1 gün boyunca engel oldum bana sinirlendi. söylesem çok özlüyorum elimde değil hep yanımda olmanı istiyorum falan diyo. yokmu bu çocuğu bu kadar sevişken olmaktan vaz geçirecek bi yol?  

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
 nası basladıysan oyle devam ederr degısmezzzz...
0 oy
tarafından
 Evleninceye kadar ne yazıkki yok evlendikten sonra tam tersi olacak onuda bil :D çünkü o şuanda bekar ve istekleri fantazileri hayalleri var bunları bastırması zor birşey şuan ama evlenince doyacak ve böyle olmayacak.
0 oy
tarafından
 Ver gitsin. Ver gitsin. Sonrada kıçını dön uyu.
0 oy
tarafından
 Sevişirim...
0 oy
tarafından
 bende seninle sex dışında birşey düşünmediğindendir.
0 oy
tarafından
 Her ortamda bunları yapması hoş değil, sonuçta sen bir bayansın, bulunduğunuz ortamda seni düşünmesi ve bunlara kalkışmaması gerek. Seni bu konuda anlayıp anlayış göstermiyorsa ondan sevgi bekleme...
0 oy
tarafından
 Birisine daha söyledim burada aynı şey senin içinde geçerli.Genç, bir kere seksin tadına varmış biri var karşında zaptetmen imkansız.
0 oy
tarafından
 Bence birlikte olduğu kıza değer veren sagısı olan erkek ulu orta yerlerde öpüp okşamaz.. Bu benim nacizane fikrim.. Çocğun sevişgenliğine gelince demekki senden çok etkileniyor ama kendine dur demeyi bilmeli bazen
0 oy
tarafından
 Aklı fikri sizi yataga atmak demekki bence hemen ayrılın başınıza iş açar ayrıca ikidebirde öyle öpüşmek olmaz bence saçmalık kendisi sapık olabilir hatta benden söylemesi sonra demedi deme ;)
0 oy
tarafından
 seni sevmediği kullandığı açıkca belli. yakında sıkılır vazgeçer merak etme
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap