0 oy
tarafından
Çok kritik bir soru dikkatli okuyun derim ben :/

bilindiği üzre sevdiğimiz adam veya kadının geçmişi kimilerine göre önemlidir kimilerine göre değildir. bazıları sevdiğinin geçmişini kurcalar da kurcalar bazıları ise amannn sonuçta o zaman ben yoktum geçmişi beni ilgilendirmez der öyle düşünür. benim size asıl sorum şu arkadaşlar; sevdiğiniz adam veya kadının herneyse geçmişte cinsel bir birlikteliği olduysa ve bunuda size itiraf ettiyse tepkiniz nolurdu nasıl karşılardınız? bile bile kabul ederm iydiniz yada '' sonuçta ben namusumla şerefimle ona geldim ondan da aynı şeyi beklerim '' düşüncesiylemi hareket ederdiniz ?  

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
 kızlar bunu itiraf etmezlerki. Uyanık olanlar cinsel birliktelik yaşasalar bile temkinli davranırlar ya anal yaparlar yada oral.. Bazıları normal cinsel birleşmede yaşarlar fakat evlenecekleri erkekğe iyi bir yalan uydururlar her zaman.:))))

Kadınlar böyle işte...
0 oy
tarafından
 Merhaba,

Bu çok normal bir şey.

"Ee yani? Bu muydu utana sıkıla söylediğin şey? Sorun yok gel buraya" derim, sarılır ve öperim.

Sevgiler
0 oy
tarafından
 kız eyer namuslu ise zaten sende gerçekten seviyorsan bundan sonra ben varım eskileri unut dersin yok namuslu deyilse ne yapsanda o yine bildiyini yapar
0 oy
tarafından
 Hala sevgiliyken söylemiş ise sorun olmaz ayrılırım. Ama iş evlendikten sonra söylerse direk soluğu mahkemede alırım. Çünkü kandırılmışım demektir yalan üzerine kurmam bir evliliği. Geçmiş benim için önemlidir.
0 oy
tarafından
 açıkcası olaydan çok bunu bana ne zaman ve ne şekilde söylediği önemli
0 oy
tarafından
 Başımıza gelmeden bilemeyiz , şimdi boş boş atmanın anlamı yok .
0 oy
tarafından
 Eger ben bakir geldiysey karsimdakinin de oyle olmasini beklerim,bakir gelmediysem ve o da degilse acaba onceden kac kisiyle yatti diye kuruntulanirim herhalde.
0 oy
tarafından
 Bu kadarı fazla...ben kabul etmemm..
0 oy
tarafından
 eğer bir kadın karşıma çıkıp bunu söyleyebiliyorsa ona saygı duyardım ve bunun için onu yargılamazdım. çünkü kızlarımızın hepsi cinsel deneyimler yaşıyorlar ve sadeece bakire kalıyorlar. böyle yapıp elime değen ilk el seninki diye beni kandıran bir iki yüzlü bayanla olmaktansa karşıma cesurca çıkan bir bayanı tercih ederim. sonuçda bende bakir değilim.
0 oy
tarafından
 geçmişi benim için önemli değil gelecege bakalım
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap