0 oy
tarafından
Evet kizlar, penisin büyüklügü sizin zevk almaniz icin ne kadar önemli? Büyük penis ile normal penis arasinda sekste zevk bakimindan cok mu fark var? Sekste bu büyü penis sizlere agri vermezmi?

Lütfen, dürüst olun. Görsel bakimindan mi büyük penis hosunuza gidiyor ya da gercekten büyük penis daha mi cok zevk veriyor? 20 cm uzunlugunda ve 6 cm kalinliginda ( penise üsten bakis bir kenarindan bir kenara) bir penis sizleri daha mi iyi tatmin eder?

Ben evlenmek üzereyim ve bakirim, nisanlimda bakire. Bir birimizi ciplak görmedik, evlenmeden bu zaten olmaz. Ben ama su anda bunalima girmis oldum. Penisim kücük, esime zevk veremem diye. ya da esim penisi gördügünde pisman olmasini istemem.

Penisim (erekte) iken 15 cm uzunlugunda ve 4 cm kalinliginda (üsten bakis penisin bir kenarindan bir kenara). Sönük iken 7 cm falan, sünkü kan penisine sahibim. Sönük iken cok kücük duruyor, bunu gören esim alay eder, beni tam erkek olarak görmez diyede düsüncelerim var.

Onun icin tecrübelerinizi paylasirmisiniz. Penis en az kac cm kalinlikta ve uzunlukta olmasi gerekirki her kadin hissetsin ve zevk alsin?

Kizlar, sizlerden rica ediyorum, dalga gecmeyin, gercekci olun ve acida olsa gercekleri ögrenmek isterim. Bu soruyu bence kizlar sizler daha iyi cevaplarsiniz. Cekinmeden gercekci olun.

Birde bakire olan bir kiz icin penisin uzunlugu ve kalinliginin önemi yok mu? Her penis kesinlikle tatmin eder ve zevk veririmi?
Tesekkürler.   

1 cevap

0 oy
tarafından
 Hiç denemedim ama önemli olan işlevi diyorlar bilmiyorum..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap