0 oy
tarafından
Tam bilmiyorum ama ben seven bir erkeğin sevdiği kızla cinsellik konularını konustugunu pek görmedim. çoğu kişide konusuyorsa sevmiyordur diyor ve bende öyle düşünüyorum ama birde erkeklerden cevap almak istedim.  

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
 eger eşinse veya sevgilinse  arkadaşınsa bazı şeyleri bu sexde olsa mutlaka paylaşmak gerekr vede sınırları aşmadan cinsellikte tabikide konuşulmalı
0 oy
tarafından
 o zaman bilmediğin konularda yorum yapma ;P
0 oy
tarafından
 bana sorarsan yani ben sevdüğim le cinsellik konuşmayı bırak hiç bir zaman cinsellik bile düşünmedim . ona aşıkken sadece o güzel gözlerine bakıp sadece yanaktan öpmeyi düşünüyordum yanımda olsun  yeter diyordum..bence erkek gercekten seviyor sa düşünmez ve konuşmaz
0 oy
tarafından
 Asıl onunla konuşulur ve sorulur ama ciddi manitansa zaman geçmesi gerekir panpa

:D
0 oy
tarafından
 aslinda cunlukla her kes erkeklerde bogle dior ama bence yalnis ya ne ya simdi mesala o benle olmuyacak dokunmuyacak saf sevgimiz olucak ama erkek sonuca illada biril e olucak bve ben bunu kaldirmam cok kiskancim her ne olsada o yuzden tumuyle benim olsun  !
0 oy
tarafından
 utanıyorumm ne diyosun sen
0 oy
tarafından
 saçma
0 oy
tarafından
 Genellikle girmez. Bu böyledir. Toplumda cinsellik tabu olarak görüldüğü ve bu işi yapan kişilerin kötü birşey yaptığı gibi klişeleşmiş bir tutum olduğundan. Erkek bu kötü düşünceleri( Seks gayet normal birşeydir oysaki) Sevgilisine kanalize etmeyi doğru bulmaz. Kısaca sorunun cevabı büyük bir kısmı hayır böyle konulara girmez. Yanlışmıdır. Yanlışın daniskasıdır.
0 oy
tarafından
 sevdiği insanı kaybetme korkusu yada karşısıdakinin tepkisinden çekindiği için konuşmaz.Yoksa konuşmak ister bence.
0 oy
tarafından
 Alakası yok bence. Yeni başlamış bir ilişki için doğru olabilir ama
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap