0 oy
tarafından

Dikkat ettim de bir toplulukda cinsel kimligini ön plana çıkaran, cinsel arzularini ulu orta resim ve espirileriyle sohbetiyle ortaya koyan, giyimiyle de bunu belli eden tipler neden tezahurat görüyor? Hatta yaptigi ahlaka aykiri espiri ve paylasimlari elestirince diger erkekler bizim onlari kiskandigimizi dusunuyorlar :) guzel degilsen guzelligini guzelsen cesaretini kiskaniyormussun :)
hic unutmam mesleğe ilk basladigimda 20 dk işe geç kalsam tutanak tutulurdu ama mini etekli ve böyle olan kiz 2 saat gec gelse hic lafi bile edilmezdi. Hatta onunla benim icin kullanilan birer lakap varmis "atesli hatun ve kutsal bakire". Tabiki kutsal bakire olmak hic prim yapmiyor :)
Bunun guzellikle de alakasi olduğunu sanmiyorum ben çok daha guzelken hiç öyle ayricaliklarim olmuyor. Eski sevgilim de beni cirkin bir rusla aldatmisti ve bula bula bir fahise mi buldun ve beni bununla mi aldattin dedigimde "o fahise degil sen onun tirnagi bile olamazsin" demisti.
Ahlakin artik istenmeyen bir ozellik olduğunu düşünüyorum sizce?

  

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Zevk meselesi
0 oy
tarafından
 Namuslu seviorum ben
0 oy
tarafından
 Hem namus namus diye tutturup hemde ahlaksızlığın tavan yaptığı ülkeyiz maalesef düzgün insan olmak bir boka yaramıyor
0 oy
tarafından
 Herkes istediğini aldığında  bir  sorun yok. Ama istediğini alamadı mi ya da istediğini vermedin mi tüm sıkıntı sende olur. Doğa kanunu bence bu
0 oy
tarafından
 Evlenmek için ahlak  seks  için fahişe arıyorlar
0 oy
tarafından
 bence yanılıyorsun beş parmagın beşı bır degıl unutma
kutsal bakıre 10 yerın 9 unda saygı duyulur ama ateslı hatunlara 10 yerin 1 ınde saygı duyarlar
0 oy
tarafından
 madem oyle evlensin ya hep laf hep laf bn gormedım ole delıkanlı sen mutlu olmak ıstıyosan tek kısıye ayıt olmayı bılcen eskıden herkes 4 5 kısıylemı cıkıp evlenıo du toplumu bozdular snde ınanyon bunlara
0 oy
tarafından
 Sana katılıyorum doğruları yazmışsın
0 oy
tarafından
 Hayır sevmiyorlar , vuruyorlar
0 oy
tarafından
 evet
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap