0 oy
tarafından
Normalde bunu yapmak gerekmiyor değil mi? yapmak zorunda değilim yani. o da yutmamı istemiyor ama dilini çıkarabilirsin diyor.

ama ben reddediyorum bir tek bunu midem kabul etmiyor, mesela oral yaparken de zevk suyu geliyor ama oral yaparken ara sıra tükürüyorum ıslatmak için. ama o kadar sıvıyı ağzıma alıp yutamam. ya da evlenince yerleri ve yatağı batıramam dilimden akıtıp.   

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Zorunda değilsin.  p*rno çok izlemiş :)
0 oy
tarafından
 banada saçma geliyo mk direk içine bosal :D
0 oy
tarafından
 İstemiyorsan mecbur değilsin kasma kendini.
0 oy
tarafından
 Ağzına doldur yüzüne fırlat. Bak bakayım bir daha yaparmı1????????
0 oy
tarafından
 izlediği filmlerden gormus sanırım
0 oy
tarafından
 Öyle bir zorunluluğun yok tabii ki. Ağız yerine başka bir noktada anlaşın boşalması için. Göğüs olur, yüz olur, kalçaların olur. Madem miden kaldırmıyor anlayış gösterir diye düşünüyorum.

Bilgin olsun diye belirtiyorum, gelen sıvı ortalama olarak 1 çay kaşığı kadardır. Bu kişinin yapısına göre değişir fazlası da olabilir. Tadı aslında zevk suyundan farklı değildir. Genelde tuzlu su gibidir eğer tatlı gıdalar yerse nişanlın daha yutulabilir bir hale gelir. Eğer bir kere denerim dersen, sakın ağzında tutma ve yut derim beklettikçe daha çok miden bulanabilir. Yanında bir bardak su ya da meyve suyu olursa arkasından içebilirsin.  
0 oy
tarafından
 Evlenmeden her türlü işi görenler, çok merak ediyorum hiç aklınıza geliyor mu evlenmeden hiç yakınlaşmamak, kendini nikaha saklamak?
Çok üzücü bu tablolar.
Allah korkusuyla aklınızı başınıza almanız dileğiyle.
0 oy
tarafından
 Hiç yapma bence igg  
0 oy
tarafından
 yatak batsın sorun etme. sonuçta ilişkide de senden sıvı akacak batacak o çarşaf.
ama oral konuunda yut diretisi yanlış. sonuçta boşaldıktan sonra spermin nereye gittiği erkeği etkilemez. ister vajinaya ister ağıza ister boşa. sonuçta fiziksel olarak erkek bir şey hissetmez.
eğer bir erkek yutma için teklif sunuyorsa hatta ısrar ediyorsa bilinizki onun ruh yapısında sorun var. o bir egodur. kadını köle görme kadını aşağılama kendini yükseğe çekme. asla yutmak ya da ağıza almak zorunda değilsin. çünkü olayın zevkle alakası yok ego ile bencillikle alakası var.

ben partnerime boşalmaya yaklaşınca uyarırım. geliyorum derim. o ister ağzını çeker el ile masta devam eder ya da o an yutmak istiyorsa orale devam eder ağzına boşalırım. o durum kadınımın tercihine kalmış.

cinsellik eşit olarak mutlu huzulu olmak içindir. biri diğerinin kölesi değildir.

hatta yaratılış esasına göre erkeğin kadınla daha çok ilgilenmesi gerekir. bu kuranda da ayetle sabittir. hadislerde de sabittir.
0 oy
tarafından
 Hiç denemedin mi peki yutmayı? Yapmak zorunda değilsiniz tabii ki ama insan sevince karşısındaki mutlu olur diye dener en azından. Önyargılarınız mı var acaba. Deneyip beğenmeseniz bir şey diyemezdim fakat bilemiyorum.  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap