0 oy
tarafından
Arkadaşlar biliyorum şu ana kadar böyle 50 tane soru sorulmuş çok klasikleşmeye başladı artık ama böyle bir sorunum var. Utandığım için gizliye aldım. Bakirim, hiç bir kızla şu ana kadar ilişki yaşamadım. Geçen sevgilimle konuşurken bana bakire olmadığını söyledi. Bakir olduğumu biliyor. Bu durumdan rahatsız olup olmadığımı sordu veya kabul edip edemeyeceğimi. Hiçbirşey söyleyemedim. Dondum kaldım adeta. Delicesine sevdiğim insanın başkalarıyla böyle birşey yapmasını asla kaldıramam midem kaldırmıyor ve düşünmeden edemiyorum. Kızı gerçekten çok seviyorum ama gururum aşktan önce gelir. Ne yapacağımı ve ne söyleyeceğimi hiç bilmiyorum hala cevap vermedim.Çoğunlukla erkeklerden  bir  cevap bekliyorum. Hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı? Karşılaştıysanızda ne yaptınız? Ne yapmalı?  

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Bencede hemen değil ama yavaş yavaş uzaklaş
0 oy
tarafından
 Güzel kardeşim yanlış anlama bende rastladım böyle kızlara ama yakışmaz sana bana. Başka çocuğa oral yapıp o çocuğun altında inliyor ben kabullenmem asla ama asla seni bilmem. Anadolu erkeğine yakışmaz.
0 oy
tarafından
 Arkadaşım gururun aşktan önce geliyorsa uzatma ????
0 oy
tarafından
 bu soru işaretleriyle, güven olmayan bir birliktelikte ne kadar mutlu olabilirsiniz?
0 oy
tarafından
 Kardeşim adım faruk bende aynı senin gibiyim bakir :D Ben senle aynı durumda olsam seviyorum tamam ama sana ilerde şu olur. aranız az açıldıgı durumda bakarsın kıza dedikleri aklına gelir acaba kaç kişiyle yattı? ben evde yokken devam ediyormu? aldatıyormu? artık bakire degil benim yanımdan ayrılıp acaba orusbuluk mu yapıyor gibi düşünceler aklıma gelir çünkü bakire degil istedigi kadar yapsa haberin olmaz ben senin yerinde olsam olmaz derdim k. b ama ben bunu kaldıramam derdim ne kadar sevsemde olmaz derdim. çünkü o dedigi laf dürüstlük degil o her türlü belli olcak ama bu durumda evlenirsen aklında hep türlü sorular gelecek aklına getirsene  bir  bakıyorsun ve bakasıyla ilişkiye girmiş birini görüyorsun onun yanına erkek geldiignde hep bunladamı yapdı die düşünceler gelir aklına bence ayrıl ben olsam ayrılırdım k. b sın yaptıgı hataların sorumlusu ben degilim cezasını ben çekeyim?
0 oy
tarafından
 Ben ayrılırdım kardeşim, çünkü bunu kafaya takan birisisin.
Bende takan biriyim, en mutlu olduğunuz zamanda bile aklına o şey gelecek belki yakınlaşmak istediğin zaman o ''bakire değilim'' lafı gelecek aklına ve miden bulanacak uzatıp daha çok üzülmektense şimdi üzül çok üzülme kardeşim.
0 oy
tarafından
 Olan olmuş yapacak birşey yok alsevgilini kızlığını diktir devam et
0 oy
tarafından
 eşek değilsen o fahişeye tekmeyi basarsın ama eşşek değilsen !
0 oy
tarafından
 Açıkcası bir tane dogru cevap veren insan yok !
Bekaret kısmına takılan kızlara aldırma bunun önemsiizligini vurgulayan kızın kaybettigi açıktır.
Yukarıda bir arkadaş nasıl kaybettigini sor demiş :) valla bana ben kimseyle yatmadım diyip baya genişlemiş bir çok kız tanıdgımı söylesem ve sen ilksin yalanlarıyla göz boyamaya calısan salakları anlatsam bütün güvenin sarsılır kızlara..
Uzak dur derim bugun aşk için katlanırsın ama yarın geldıgınde şunu dersin kimle ne yaşadı benimle ilkmi? çeşitli soru işaretleri daha çok sorun olr uzak dur yaşamış olsanda  *  et günümüz kızları okadar orospulaştıkı anlatamam..
0 oy
tarafından
 Ver yolu bro her zaman aklına gelecek.. Sıkıntılı birşey
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap