0 oy
tarafından
Evlendik.10 ay oldu konuya direk giricem arkadaşlar.. Para düşkünü bir insan gercekten değilim. Konu bugun kibris tatili istememden açıldı. Arkadaşıyla arastiriyorlarmis 2750 fiyat vermisler bende ya ya hayal kurarak firini acar guneslerim dedim o da ne istedin de yapmadım dedi veeeeee ben kaldim. Ben ne istedim diye düşündüm de sanırım asagida bahsettiklerimden baska hicbirsey.. Babam varlıklı bir insan zaten rahat büyüdüm o açıdan ama eşim normal esnaf bir insan. Neyse takılar makılar bilirsiniz ben daha gelinligimi cikarmadan annesiyle oturmuş sayiyorlardi o heyecan arasında hiç aldırmadım fakat kafa yeni yeni oturuyor. Bunlar benim haberim olmadan anne oğul (anne sinsi oğlan saf) git bozdur gel takıları neyse bana 20 binden 200 lira elime tutuşturdular Allah razı olsun. Babamda aylar sonra bana düğün yapmama sebebini bu çirkin durumlardan dolayi olduğunu mirildandi sadece nikah yapmıştık çünkü. Neyse bütün para sermayeye gitti. Benim olan gitti. Sonra tekrar böyle miktar geçti ellerine gene sermaye borç bilmem ne bana 130 lira ahahhaha sinirden patlayacagim. Şimdi asıl sorum adama 3 bin falan takilmistir ben garanti istiyorum yani benden habersiz bana bir faydasi olmadan yendi para. Ben bunu ne şekilde dile getirsem ne yapsam bilmiyorum ihtiyacim yok ama dedigim gibi cicim aylarim bitince kendime geliyorum 19 yaşındayım tabi bide bunun cinsel tarafi var adam dönüp bakmıyor kasarda degilim sadece Seksi seviyorum bunuda delikanli gibi dile getirmekten çekinmiyorum onceden de sormustum telefondan abuk subuk resimlere bakip kendi isini kendi görüyor diye 4 gunde bir o da kisacik bir an yaşıyoruz. Önceden 4 saat ve hergun olan gunler MASAL oldu. Cidden guzel bir bayanim oldugum yerde baktiririm. burada hikaye yazacak vaktim yok abuk subuk yorum yapmayin 3. Sahislarin yakinlardan daha mantikli cevaplar verecegine inanmamdan dolayi burada fikir almak istedim. Bana gelince anlyacaginiz para yok yatak yok ben niye evliyim ben ne yapiyorum diye sorgulamaktan deliricem..  

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Sen bu adamı boşamazsan ve bu adam bu huylarından vaz geçmezse emin ol gönlün kalbin başkasına kayacak..
0 oy
tarafından
 bosan gıtsın cocuk yoksa
0 oy
tarafından
 açıkçası 27 yaşındaki adam evlendikten sonra hala annesiyle iş yapıyorsa 50 yaşında bile böyle devam eder eğer mutsuz oluyorsan bir şekilde biter bu birliktelik ne kadar erken o kadar iyi
baba baskısından söz etmişsin anladığım kadarıyla baban da az çok biliyor bu kötü durumu emin ol senin mutsuz olmanı istemez düzgün bir şekilde konuşursan babanla sana hak verir
0 oy
tarafından
 üzüldüm durumuna ya gerçekten
0 oy
tarafından
 Erken evlenmişsin, ama tüm bunlar daha yolun başındayken yaşanmamalıydı. Eşinin yaptığı doğru değil elbette ama seviyorsan katlanmalısın para mevzusuna. Yatak muhabbetini bir şekilde çözmelisiniz ama, bu ciddi bir sorun.. Bunun dışında yaklaşımların yapıcı olmalı, anlattığına göre eşin saf, yani yönetime açık.. İdareyi eline al bitsin..

*Unutma bir ömür var daha sizi bekleyen..
0 oy
tarafından
 neden gaza geldin acele ile evlendin onu anlamadım..
düğünden önce nasıl çözemedin.
para konusunda bişi değişmez hele ki annesinin ağzına bakıyorsa.
yatak konusunda da açık olsan daha çok tepki gösterir gibi, neticede ana kuzusu.
bence gaza gelip evlenerek hata yapmışsın
0 oy
tarafından
 mutsuzsan boşan. yaşında genç seksın doruklarına cıkman lazımken boştasın yazık
0 oy
tarafından
 olay anlattıgın gibiyse senin açından yapılacak tek şey boşanmak. ben kadın olsam böyle bir hayata böyle bir kocaya daha fazla dayanamazdım. boşanıp sana takılan tüm takıları geri alabilirsin. yaşın da daha 19 olduğu için istediğin gibi bir daha evlenirsin merak etme.
0 oy
tarafından
 Bosan gitsin ne bekliyorsun
0 oy
tarafından
 @mk malları
Ben de ciddi ciddi okuyorum
Kökleri kuruyasicalar...
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap