0 oy
tarafından
Ben sevgilime oral yaptığımda üst dudağımm sisiyorrr ve dış izlerimiii hissediyorum dudağımın iç kısmında ve bu cokk ağrı yapıyorrr.

hiç dermanım kalmıyo oral yapmaya kolluma ağrılar giriyor :s bu yüzdende agresifleşiyorum, acaba oralı yanlışmı yapıyorum ?

Bide erkek arkadaşım dibine kadar sokuyor ağzıma, kusacak gibi oluyorum diyorum, ama öyle sonuna kadar ağıza sokmak ona zevk veriyormuş çok güzel bir his'miş .s

bu ona niye farklı bi his veriyor olabilirr ?  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
 sen kaç yaşındasın?
0 oy
tarafından
 seni tanıyorum eminim
0 oy
tarafından
 Mikrop kapmışsın.
0 oy
tarafından
 Oral yaparken, duaklarını-ağzını özellikle bir şekle sokman ya da şişirmen gerekmez. Çenen rahat olmalı ve (çok vakum yapmadan) şeker somurur gibi somurmalısın. O esnada dilini geri çekme; yani şeker somururken dilini nasıl kullanıyorsano şekilde hareket etmeli.

Çok derinlere almaya çalıştıkça, alt ve üst çenen birbirinden ayrıldığı için ağrı yapar veya seni rahatsız eder. O yüzden alabildiğin kadar derine alarak somur...

Penisini dibine kadar sokmak istemesi veya bundan zevk alması, zorlamaktan zevk almamızdan kaynaklanıyor. Yani penisin başı köküne kadar dayanıp zorlayınca bu bize zevk verir. Aynısı vajina içinde de geçerli. Vajina içinde de köküne kadar dayayıp, bastırmak biz erkeklere zevk verir...
0 oy
tarafından
 dişlerin değiyorsa zaten yanlış. dibine kadar sokmak da yanlış. bence en ideali kafa kısmını emilmesi diğer kısımların yalanması şeklinde.
0 oy
tarafından
 daha detaylı nasıl anlatabilirsin ki. uzmanlaşırsın zamanla..
0 oy
tarafından
 pisliktendir
0 oy
tarafından
 gırtlagında küçük diline deyince zevek alıyor heralde
0 oy
tarafından
 boğazına kadar mı sokuyor manyak mısınız siz ya. temizlik şartıyla bazen uc kısmını biraz ağzına alabilirsin ama aşırıya kaçmak abartmak çok yanlış.

en doğrusu hiç yapmamak tabi
0 oy
tarafından
 at ağızlımısın yoksa :O
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap