0 oy
tarafından
erkek arkadaşımın epostasına bakarken ( kendisi girdiğimi bilmiyor) burdan bir mesaj geldiğini gördüm, gereksiz olarak etiketlemiş. üyeliği bulunmakta sanıyorum bu siteye, çünkü kendine özgü nicki var onla hitap etmişler mesajda.

kendimce ufak çaplı araştırma yaptım, hi5 gibi bir sayfaymış? şimdi ben onun üyeliğine girmek istiyorum ne yapmış olabilir diye, virüslü olurmu? ayrıca nasıl bir sayfa bu bileniniz varmı?  

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
 siberalem partner bulma yeri
0 oy
tarafından
 Siberalem Bir Zamanlar Flört Sitesiydi :) Boot'u Boldur Artık.
0 oy
tarafından
 Hiç kullanmadım bir arkadaş kullanıyordu baktım ama hoşuma gitmedi
0 oy
tarafından
 arkadaşlık sitesi tanışmak amaclı
0 oy
tarafından
 Genc birine bemzoyosun erkekmi kalmadi memelekette de sitelere basladin 2. Si genelde cinsel arzular icin arkadaslik kurulan  bir  yer argo olcak belki ama bildiğin  p*rno sitesinin foruma dönüşmüş hali hic bulasma derim ben ama yinede sen bilirsin fazla uzun oldu kk. bakma :D ;)
0 oy
tarafından
 kim ne arıyorsa onu bulur
0 oy
tarafından
 siberalem arkadaşlık sitesi
0 oy
tarafından
 paralı üyelik istiyor her erkek mesaj atamıyor parta tuzahı bunlar
0 oy
tarafından
 Arkadaşlık sitesi diye geçiyor ama iyi dinleyin birçok arkadaşlık sitesi var ancak nasıl çalışıyorlar bilginiz  var mı iyi niyetle birisini bulmak için standart üye kimseye mesaj atamazsınız ama size tonla mesaj gelir. Siz mesaj yazmaya çalıştığınızda gold üye  ya da  vip üye olun üyelerle sınırsız mesajlaşın diye uyarı gelir gold üyelik aylık 49 tl iste 2 aylık 74tl gibi bilgiler yazar sitelerde kredi kartı ile havale yapar gold üye olursunuz. Bir iki kişiye mesaj atarsınız size mesajlar gelir ama daha sonra yazdığınız mesajlarınıza cevap alamazsınız ya da Sistem tarafından önceden belirlenmiş robot mesajlar gönderilir. Insanların duygularıyla oynayan şerefs. çok var Türkiye'de bilginiz olsun.
0 oy
tarafından
 Kötünün iyisi ama vakit kaybı.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap