0 oy
tarafından
Hem sosyal medya da hem de dijital platformlarda cinsel içeriğin arttığını görüyoruz. Bazı kesimler bunu normal ve iyi karşılasada bazı kesimler bunu daha farklı yorumluyorlar. Peki siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?   

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Evet artmasından çok rahatsızım. Maalesefki sapıklık artıyor her geçen gün. Eğer bu kötü şeyleri engellemek istiyorsak. Yeni nesli bundan uzak tutmamız lazım.
0 oy
tarafından
 Bin yıllardır gelen Türk Kültürünün yeterince içine etmiyor muyuz? Bir de şimdi bunlar türedi. Koskoca medeniyeti kıyafete indirgeyecek etek boyuna düşürecek kadar zavallı fikirli insanlar. Sonra bilim diyoruz. Medeniyet diyoruz. Neden gerideyiz diyoruz. Şunu hatırlatmak isterim. Tarihimizle övünüyoruz. Çoğu savaşı kazandık. Çok yere medeniyet götürdük diye. Bunu kendi kültürümüzle yaptık. Hani şu utandığımız kültürümüzle. Bir de bilim ve teknoloji ile yaptık. Ne zaman kültürümüzü yaşar, bilimde en üst seviyeye çıkarsak yine en güçlü oluruz. O yüzden kültürümüzü zedeleyen her şeyden kaçınalım. Özel hayat özelde kalsın.
0 oy
tarafından
 bir insanın özelinin gizli kalması gerekir bence. tabi ki özel hayatında sorunlar varsa çözüm bulmak için paylaşabilir ancak iş farklı noktalara gittiği için rahatsız edici bir durum benim için.
0 oy
tarafından
 Dine pek sadık değilim ama dinsizleşiyoruz olan sadece bu ahlaklarımı saygı çerçevimiz heps dğeişiyor  
0 oy
tarafından
 Akp sayesinde bişe göremiyoruz merak etme
0 oy
tarafından
 İyi bence
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap